Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jozzi jsi muj clovek ;-) jeste je paradni Kamenity. Dneska jsme byli na nejlepsi cesnecce co je na svete!

Nejlepší česnečka je ale domácí :p

• Autor

Ty ,ale ja dneska nevařil :D .... vidiš , na Kamenity jsem zapomněl :D ,ale jinak  čsnečku maj boži na Studzieničnym , a Jozef jak uvaři gulašek tak to mlaskam i ja :D

Takovou cesnecku jako na Ostrem nedelame ani doma. Polivka a pivko (kofca) je samozrejmosti na kazde chate :-D

• Autor

Tak to ji musim vyskoušet, ale počkam si jak to staje , netusim jak by se mi tedka lezlo z malym :D

Mno kapecku sneha tam je :-D

• Autor

no vypadalo to spiše na bězky :D

Hoši ale to na te Prašivé nezní vůbec špatně, jako sraz. Určitě by šlo i domluvit, že by jsme stáli autama částečně na té trávě ke kostelu. :)

Ale spíš je to jen taková estetika :D páč placky tam nemaj a ostatní maj z vysokohorskou přirážkou. :D

No to nevim s tim stanim jak by se turisti na to divali. To by se asi muselo kdyz tak domluvit s nekym s te chaty ale jelikoz se ted prestavuje a je zatim zavrena tak to pujde tezko.

• Autor

Syncy dejme tomu čas do podzimu at ty hory maj kouzlo , a turisti turistama , joooo kdyby tam byly nejake naturistky , to by byla jina :D

• Autor

Jsem dneska vyvezl rodinu k te naši křive věži :) kdo by hledal fazola tak je v autě bo se ma fajně a spi :D

WP_20150322_16_28_04_Pro.jpg

Úplně mě napadlo: "to je dost žes nás taky někam vyvez" :D

• Autor

Ano , i todle jsem jsem uslyšel :D

Nebo po Prasive je další možnost Ondrejnik. Ale chata je taky v přestavbě. :(

• Autor

Tak jinak , je někde v okolí nějaký kopec na který muzem legálně vyjet i parkovat a má otevřenou chatu ? :D

Kohutka :D ale kapku z ruky :D

• Autor

Co to je kapku z ruky ? :D

Chata Hrádek a dá se pohodovou (krátkou) procházkou dojít na Filipku ;)

• Autor

Dyt to je za rohem :D

Chata Hrádek a dá se pohodovou (krátkou) procházkou dojít na Filipku ;)

Na Dziół jedině pěšky, bo nikdy střizlivy neslezu :D a loni v letě jsme si užili i koupani :)

chlapi, 75 km a dálka ???? :kol-98:

To je takova pohodova hodinova projizdka, dyt to ani v berušce olej nezahřeju :D

Jako mi nějakých 75km nic neříká :D ale nevím jak jsou na tom ostatní :D

• Autor

Tak v praci jsem shopny zajet Świnoujście za řekněme takovou delši šihtu , takže skočit si 75 km na fajny oběd neni problem ;) ono byli jsme shopni s ženou si občas skočit na kafe na špilas :D

Co takhle nechat povozy pod kopcem a hurá nahoru po svých.

Baťůžek na záda a fofrhůlky do ruky. To by byla paráda. :kol-24:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.