Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Ja za to ani nic nechcu, byl jsem kdysi z kamaradem v Tesine bo meli krizi z nulkou a dostal jsem akorat cokoladku ale ten pocit je skvely :)

Jo tak ja to taky delam proto ze mam za to den volna :D a nemusim do rachoty. Uz  ma za sebou pres kolem 60 odberu jen za krev na desticky a plazmu nechodim. Co mas za nulu ja mam 0+ a ta neni moc v kurzu :(

• Autor

0- idealni pro vsehny ale ja muzu dostat jen tudle tu, nastesti v okoli mam par idealnich zasobaren :D

Vidis ten den volna za to je to prave orechove :D

Vsak pro ten den volna to je to nej. Akorat v rachote s tim delaji problem kdyz jdes v patek. Akorat ze na krev muzes jit jen co tri mesice ale treba na plazmu co 14 dni. A to se pak odepisuje i fajne z dani. Bo za jeden odber mas 2000KC odpis z dani.

Jo v te Kurvine to tam maji fajn, ale banda co z rachoty dost casto jezdi do Ostravy. Nevim proc asi tam davaji neco navic nez v KA. Bo v KA di daji jen stravenku ted nevim za kolik ale je to kolem 50-60 KC a proplati jizdu za autobus plne jizdne a za auto je to nejaky pausal 50 KC. A pred odberem ti daji nazrat rohliku s cajem a po odberu si muzes dat kavu. Ale v Ostrave nevim jak to maji jsem nejak nezjistoval. A v HA ti daji akorat stravenku. Ale samo ze to je vse za bezplatny odber. Jinak nic. Jen prachy.

V karvine ti daji stravenku za 50,- a cesta autem je dle km. Mi davaji 46,-.

• Autor

Ty ja se danim v polsku, to bych si musel pozjistovat co a jak :)

Jo tak ja to taky delam proto ze mam za to den volna :D a nemusim do rachoty. Uz  ma za sebou pres kolem 60 odberu jen za krev na desticky a plazmu nechodim. Co mas za nulu ja mam 0+ a ta neni moc v kurzu :(

to jsme kousek od sebe, mám 57 odběrů a též 0 RH+ :kol-47: . Jinak v transfúzce ve Svitavách, je to nemlich stejné, čaj s rohlíkem, gastrotúrka za 60,- a pak káva a oplatek. Jízdné v ceně autobusu.

Kluci kajsik ste tu řešili nalivani vody do ostřiku? Nenapadlo vás totok??? 

post-18950-0-40797000-1427626924_thumb.jpost-18950-0-73498100-1427626943_thumb.j

Ano, napadlo. Pouzivam stale ;)

--

Z mobilu

No ono jde o to že originál je to opačně. Musí se to otočit a pak je to cajk.

Nie tak celkom, po facelifte na HTP mam nadrzku ostrekovaca vpredu na spolujazdcovej strane :p

--

Z mobilu

post-83257-1427628642,1246_thumb.jpg

No však Já mám HTP-1.foto a TSI FL-2.foto.

Sorry, som si nevsimol inu orientaciu fotky :)

--

Z mobilu

No to jsem delal ale mi to porad neslo vytocit. Jeste to teda otocim a uvidi se dik za tip.

pamatuj: Co nejde silou,jde ještě větší silou  :kol-78:

:D

Můj včerejší úlovek u Decathlonu u Shoppinu.

post-18950-0-32972000-1427633549_thumb.j

• Autor

Kura, do decatlonu tez musim a nemam jak :D

kura 2wageny maš a nemaš jak???

• Autor

Nejak tak, pred chviki jsem prijel z rachoty a valim si kapku povalit do micku :D bo zacatek sezony

Jsem tam vcera kolem projizdel pres ten kruhac a zrovna neco kolem toho casu, ale tam jsem nejel nybrz do mcdonaldu tam chtelo zbytek obsazeni vozu. Jinak ten decathlon me pekne sklamal docela dost to tam zmensili a ten vyber je taky nic moc.

• Autor

No doufam ze furt maj tryka, potrebuju netne par polo funkcnih :D

No ja chtel nejake boty a vyber nic moc. A obleceni to jsem jen tak okukoval a ze by si clovek nejak mohl vybrat s vice vzoru tak to taky bylo blede. A byl jsem tam asi tak pred mesicem. Ale je pravda ze tam jeste meli dost zimnich veci. Mozna ze uz budou naskladnovat prave ty letni veci a bude lepsi vyber. Ale mi se prave dobre nakupuje v zime na leto a opacne.

• Autor

Vsak to jsou idealni ceny :D ale vidis boty tez budu potrebovat, doufam ze budou mit neco v mem cisle, ikdyz na to se spise podivam u nas v sportysimu

Tu nejde o ceny ale o to z v tom opacnem obdobi v tech oddelenich nikdo neni a ja si muzu nerusene divat a prehrabovat :D vsichni prave nakupuji co je zrovna za pocasi :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.