Duben 4, 201510 r Aspire: Však jo, jediní pošťáci ví, jaká barva je dobrá Upraveno Duben 4, 201510 r od Galvi
Duben 4, 201510 r A bude to triko mít oblečené? Přijedu bez manželky, tak bych ten materiál taky omakal :D :D :D Barva je mi fuk ale modra mi pripada jako monterky. Jinak proti modre nic nemam a jeste u aut ze modra je pro pošťáky a ted to dostanu :D A jeste nej auto je SKODA a je mi jedno kdo co si bude rikat " BO SKODA JE SKODA " ole Michale tou poslední větou ty pošťáky nezachráníš Ale prostě něco tmavého bo světlá barva je pro mě velmi nepraktická
Duben 4, 201510 r Nechci vám do toho kecat, ale barvou škodovky je přece ZELENÁ. To jo ale kdyz se podivas na katalogy aut tak vetsina aut skodovek je bila takze bila je nej
Duben 4, 201510 r Vsak proto Ondra robi u postaku tak modre auto aby nevylizal z rady. Sakra furt se mi pletou pismenka a nebo mi spise poskakuji po klavesnici.
Duben 4, 201510 r Ondro jak muze byt neprakticka kdyz furt myjes auto jak padne par kapek se podivej na Jirku jak to ma vzdy krasne zasrane Dobra vilo nic proti
Duben 4, 201510 r Jo, Aspirovi poskakují písmenka a tak ve slově modrá udělal hned 4 překlepy a jedno písmenku mu dokonce chybělo
Duben 4, 201510 r Vsak proto Ondra robi u postaku tak modre auto aby nevylizal z rady. Sakra furt se mi pletou pismenka a nebo mi spise poskakuji po klavesnici. Já ti dám že dělám u pošťáků Hoši on už na to nevidí
Duben 4, 201510 r No je to trochu obtizne psat se tu slavi a zitra to jeste pokracuje a jeste v vetsim stylu. Ale jsem skoro v pohode To je muj stul.
Duben 4, 201510 r Ondro Vsak prijed ale zitra to tu bude lepsi budou tu i baby ale trochu starsi jak ty
Duben 4, 201510 r Email odeslán počkáme na odpověď. Dozadu jsem dal ten nový originál nápis ŠKODA, a okomentoval mu to ať ví co a jak, že hlavně jde zatím o cenu. A ne nebude mít to triko raději na sobě , páč jak mi řekla dneska "Nějak mi porostly cicky!" . Takže raději upozorňuji, že trika budou kolovat samostatná.
Duben 4, 201510 r JKa ti dam stare uz slavim 12 roku tricet a furt jsem mlad Už ti pomalu ale jistě táhne na 50
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.