Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ondro - Když budeš hoóódně hodný (myslím tím na srazu - například zatáhneš za mně útratu), tak ti ten rank změním jen na "pošťák". :kol-46:

Jaky BANAN tu je jinaci kraj jiny mrav tu je dovolene vse. Takze Pavle tu nemuzes :D

Aspire: Pravda, Malta by měl taky přijet na sraz, nemá to zas tak daleko a na plyn to jezdí za pár korun  :kol-28:

Pawouk: A když už jsme u těch banů, muže si dát moderátor sám sobě ban? A ne že to budeš zkoušet, protože jsem se na toto zeptal na jednom foru s počítači a drahý moderátor tam pak týden nebyl  :kol-28:

Ondro - Když budeš hoóódně hodný (myslím tím na srazu - například zatáhneš za mně útratu), tak ti ten rank změním jen na "pošťák". :kol-46:

Nebude stačit tak jako minule že ti vyfotím auto ze všech stran?  :kol-46: A útratu zaplatíš za mě ty :p:D

ONdro :D :D :D:kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47:

A sakra, vzpoura. :kol-28:  To budu muset vymyslet nějakou lepší hodnost. :kol-46: 

Galvi - můžu ledacos, ale sám sebe nevyautuju. :kol-138:   Od toho tu jsou vyšší instance. :kol-48:

Pawouk: No to ten kluk taky tvrdil, že to nejde, ale pak týden nepsal  :kol-28:

Aspire: rád bych ti dal like ale už mě to pro dnešek nepustí :D To se mi stalo naposledy na Silvestra :D

Pawouk: fotečka pro tebe :p  :kol-46:

post-90342-0-65407500-1428169899_thumb.j

No jo, mě like došly už před hodinou, asi byl dneska nějaký výživný den  :kol-28:

Upraveno od Galvi

JO jo vyzivny vsak to tece furt. Akorat nekdy vice :D

beznzvcvc.jpg:D tak stastne teda.

Když si u toho Lidlu :D

post-90342-0-26192800-1428172235_thumb.j

post-90342-0-96387900-1428172235_thumb.j

post-90342-0-43738400-1428172236_thumb.j

BANANA :D :DS luxus :D

Došlo k chybě

Dosáhli jste maximální počet pozitivních hlasů za den :D budem to muset tady nejak poresit s adminem bo to nejde tu :D

Jojo :D mě to dneska udělalo to stejné :D takže Malto nebo Pawouku víte co máte dělat :p  :kol-46:

To jsou mali pani budem muset apelobvat vise :D

Kokain v čokoládě  :D 

Tak prostě a jednoduše tu někdo něco s tím zrobte :D Bo Ostravaci kurva nemaji čas :D

JInak momochodem slyseli jste Rudu z Ostravy jak volal do Lidlu ? To taky nemelo chybu :D

Ondro :D

Došlo k chybě

Dosáhli jste maximální počet pozitivních hlasů za den.

Pánové mám infarkt :D musel jsem kopnout štamprlu a hluboce vydýchávát... Jak se říká Třinééééééééééc

Aspire: Slyšel jsem o tom,ale neviděl jsem to :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.