Duben 4, 201510 r Ondro - Když budeš hoóódně hodný (myslím tím na srazu - například zatáhneš za mně útratu), tak ti ten rank změním jen na "pošťák".
Duben 4, 201510 r Aspire: Pravda, Malta by měl taky přijet na sraz, nemá to zas tak daleko a na plyn to jezdí za pár korun Pawouk: A když už jsme u těch banů, muže si dát moderátor sám sobě ban? A ne že to budeš zkoušet, protože jsem se na toto zeptal na jednom foru s počítači a drahý moderátor tam pak týden nebyl
Duben 4, 201510 r Ondro - Když budeš hoóódně hodný (myslím tím na srazu - například zatáhneš za mně útratu), tak ti ten rank změním jen na "pošťák". Nebude stačit tak jako minule že ti vyfotím auto ze všech stran? A útratu zaplatíš za mě ty
Duben 4, 201510 r A sakra, vzpoura. To budu muset vymyslet nějakou lepší hodnost. Galvi - můžu ledacos, ale sám sebe nevyautuju. Od toho tu jsou vyšší instance.
Duben 4, 201510 r Aspire: rád bych ti dal like ale už mě to pro dnešek nepustí To se mi stalo naposledy na Silvestra Pawouk: fotečka pro tebe
Duben 4, 201510 r No jo, mě like došly už před hodinou, asi byl dneska nějaký výživný den Upraveno Duben 4, 201510 r od Galvi
Duben 4, 201510 r Došlo k chyběDosáhli jste maximální počet pozitivních hlasů za den budem to muset tady nejak poresit s adminem bo to nejde tu
Duben 4, 201510 r JInak momochodem slyseli jste Rudu z Ostravy jak volal do Lidlu ? To taky nemelo chybu
Duben 4, 201510 r Pánové mám infarkt musel jsem kopnout štamprlu a hluboce vydýchávát... Jak se říká Třinééééééééééc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.