Duben 5, 201510 r No vsak sinci si sednem k sobe v hospode a ne jak predtim ze kazdy na vsechny strany. Jsen chtel pokecat s nekteryma ale bohuzel ma vaha meho tela mi to nedovolila abych si pokecal s tim kym jsem chtel. Ale na druhou stranu jsem nikomu nechybel tak je to OK
Duben 5, 201510 r Nafta patří do kamen Vyhnat Pawouky nebo pavouky? Pawouky Postaci cetsinou spechaji... ) Já ale nejsem pošťák Když tak už Geisák
Duben 5, 201510 r Nemas byt zhnily radit:) To není o tom.. DSG má svoje kouzlo, je radost s tím jezdit a řadit
Duben 5, 201510 r Onder...mas to v avataru:))tak jsi Galvi...hele..lepsi nafta naz hybrid Ale já toho "pošťáka jak cyp" nevymyslel
Duben 5, 201510 r Ale já toho "pošťáka jak cyp" nevymyslel Ale asi se to k tobe hodi:)) Pawouku dik..hned to je lepsi:)
Duben 5, 201510 r Stacilo by mi tam dopsat uzivatel nafty Máš to tam. jsem musel vyhnat ty pavouky Že Pawouku? Jo? Pche, ani do červenýho nejdeš, amatére. Pawouky Já ale nejsem pošťák Když tak už Geisák Tady si někdo koleduje.
Duben 5, 201510 r Ja taky nikomu na srazu nechybel ze nechtel pokecat... nahodou nafta v matu je bozi. Treba 3.0BITDI je delo :-P
Duben 5, 201510 r Myslíš tento kvalitní motor? Borci s TSI, podívejte se dobře, jak dlouhý a "zamotaný" řetěz tam je.
Duben 6, 201510 r Jsem si otevrel prohlizec a cekal co tu bude a tu mrtvo Kaslete na motory a budte radi ze neco mate a jezdite.
Duben 6, 201510 r Jojo DSG priste moje volba Taky tak taky tak Myslíš tento kvalitní motor? Borci s TSI, podívejte se dobře, jak dlouhý a "zamotaný" řetěz tam je. Asi radost dělat rozvody No nic jidu to trochu zmlátit
Duben 6, 201510 r Máš to tam. Pche, ani do červenýho nejdeš, amatére. Tady si někdo koleduje. Myslíš tento kvalitní motor? Borci s TSI, podívejte se dobře, jak dlouhý a "zamotaný" řetěz tam je. Řetěz dlouhý jak týden před výplatou
Duben 6, 201510 r Tak Báňská rulezz, o tom žádná . Prej indžo.. Ti dám indžu A ty toho nech Ondro A koukám, čokoláda a ibalgin se nehl, jen žrádlo se změnilo Jo takže když řeknu někomutak mi tam napíše "pták" nrbo "ocas" dlouho jsem tu nebyl, ale vidím požadavky ... píšu si jeden indža, jeden pták
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.