Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

že :kol-28:  a někdo k tomu nebude ani potřebovat VŠB, nebo nedej bože práva v Plzni :kol-46:

Stačí k tomu dva moderátoři.  :kol-48:  Ale měli bychom začít za tuto činnost vybírat nějaké výpalné. :kol-143::kol-147:

no nic, jedu do rooma natankovat plyn, v noci jsem doklouzal s lehkou nohou posledních 10km se suchou nádrží

Plyn patří do zapalovače :p:D

A jéje :D 

No jo plyn do zapalovače, nafta do kamen a benzín do sekaček.. A teď babo raď co si vybrat..?  :D 

Krasne velikonoce Vsem. Tak co bando jak jste je oslavili ? :kol-41:

Tesla je na baterky, to taky ne.. Mě nikdy autíčka na baterky moc nefungovaly.. (nehledě na to, že nejbližší doporučené nabíjecí místo mám ve Vídni)   :kol-28:

Taky přeji krásné velikonoce  ;)

U mě to bylo jednoduché, ráno jsem se pustil do pletení pomlázky, k tomu jsem dostal frťana, aby to šlo líp, pak jsem zapil tu pomlázku, pak jsem to vzal po rodině, všude jsem si vykoledoval jen další panáky a ted už nic nedělám, bo mám trochu zamotaný svět, co ty?

Upraveno od Galvi

Ni fiha ty si to pletes sam ? Toz dobry.

No ja to mel jednoduche vcera 0:30 jsem tu zmlatil celou navstevu a postrikal vonavkami. No a dnes se uz jen lecim bo toho alkoholu bylo na tenhle vikend trocho moc. Takze jsem nevytahl paty z bytu a jen odpocivam a pomalu doziram zasoby co tu zbyly :D

Jo pletu, chodím (teda přiznám se...) jezdím na pruty. To je základ  :kol-28:

Jako že o půl jedná už si byl na ně nachystaný  :D  To je dobrý nápad, no asi to doma taky příště probudím a zliju hned ráno  :D

No já dostal zásobu jídla až dneska a kurňa už nemůžu ani mazance ani beránky, ani buchty, ani řízky ani chlebíčky ani vidět  :D  Takže dnes se už jen budu flákat a zítra ráno pojedu zase robit.

post-35598-0-71358600-1428332780_thumb.j

Upraveno od Galvi

No tak karabac jsem mel doma a dcera si vzpomnela ze jsou velikonoce uz prave po te pulnoci a bo tu jeste byla ta navsteva tak jsem tu udelal na ne hon. A jeste k tomu dcera od nekud pritahla nejaky navod jak se branit kolednikum a ten to byl ze jak je nekdo bude koledovat tak maji mit pripravenou petku s vodou a lit to po kolednicich na obranu tak nez jsem vsechny tech 5 zenskych zmlatil tak jsem mel mokre zada ze jsem si pripadal kdo koho teda koleduje :D

Upraveno od ASPIRE

no my byli včera u tchýně a u švagrovky v Brně, tak říkám, že v pondělí už k vám nejedu, tož to vezmu dnes. No a ušvagrovky se to nakonec protáhlo, takže jsem jí vyšlahal ještě jednúc v 0:15, šak co, pondělí už bylo :kol-28:

Jo dnes měly taky některé baby blbé nápady, mě polévat.. Jenže se bály přiblížit, protože by dostaly  :kol-28:

S tím karabáčem jsou tady u nás ženské vychcané, a prej to neplatí, pokud to má někdo koupené, takže si pletu svoji a mají po výmluvách  :D . 

Malta: Správně si udělal, tak na ně  :kol-28:

Tak to u nas neplati nejake vymluvy :D Bych je stejne zmlatil cim koliv :D Kdysi jsem chodil s varechou takovou obrovskou sama stuha no proste krasa ale pak se nejak zahadne ztratila a bylo po ptakach, tak zase jedu v karabacich. Si vzpominam ze jeste jednou nebo dvakrat jsem mel i jalovec a to byl vzdy mazec bo to i fajne pichalo :D

Ale vsak co kdyz je to jeden krat za rok povoleno tak proc ne :D

Veselé velikonoce vsem...u nas super az do 18hod...navsteva vetereninare a nutne uspani kocicky:( al krasnych 17let mela..tak zapijim

Zamrzi :(

No já to dělám už dlouho tak že místo vody mám super extra smradlavou voňavku,kterou jsem zakoupil u šikmookých a vytáhnu jí vždy jednou za rok na Velikonoce :D A i dnes holky uznaly že je to síla  :kol-31:  :kol-28:

Zamrzi :(

Ale na perskou krasny vek..uz je nahore...ale mrzi to

Ja zas oslavuju praci :D. Ale rano sem obešel rodinu autem :( a zvalil babu :D za odměnu i oběd mi dala :D

Jo zaslouzena babicka. Si prave neporizuji takovato zvirata ktera se dozivaji takovych veku. Clovek uz si na ne tak zvykne a uz je bere jako clena rodiny a vse jim podrizuje. A pak bohuzel jednou odejde.

Inntel: chudáku :( To zamrzí... :( 

Něco podobného znám->3 roky z5 nám otrávili ovčáka... :( Teda tu starší abych byl přesný,ta druhá (v té době ještě štěně) to naštěstí neměla.Mamčina spolužačka je veterinářka a říkala že musela mít cizí předmět v těle.Takže jsme jí ráno našli v garáži...  :kol-26:

Tu kurvu co to udělala bych popravil,nějaká kurva zasraná... :( 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.