Duben 6, 201510 r Stačí k tomu dva moderátoři. Ale měli bychom začít za tuto činnost vybírat nějaké výpalné.
Duben 6, 201510 r no nic, jedu do rooma natankovat plyn, v noci jsem doklouzal s lehkou nohou posledních 10km se suchou nádrží
Duben 6, 201510 r No jo plyn do zapalovače, nafta do kamen a benzín do sekaček.. A teď babo raď co si vybrat..?
Duben 6, 201510 r Tesla je na baterky, to taky ne.. Mě nikdy autíčka na baterky moc nefungovaly.. (nehledě na to, že nejbližší doporučené nabíjecí místo mám ve Vídni) Taky přeji krásné velikonoce U mě to bylo jednoduché, ráno jsem se pustil do pletení pomlázky, k tomu jsem dostal frťana, aby to šlo líp, pak jsem zapil tu pomlázku, pak jsem to vzal po rodině, všude jsem si vykoledoval jen další panáky a ted už nic nedělám, bo mám trochu zamotaný svět, co ty? Upraveno Duben 6, 201510 r od Galvi
Duben 6, 201510 r Ni fiha ty si to pletes sam ? Toz dobry. No ja to mel jednoduche vcera 0:30 jsem tu zmlatil celou navstevu a postrikal vonavkami. No a dnes se uz jen lecim bo toho alkoholu bylo na tenhle vikend trocho moc. Takze jsem nevytahl paty z bytu a jen odpocivam a pomalu doziram zasoby co tu zbyly
Duben 6, 201510 r Jo pletu, chodím (teda přiznám se...) jezdím na pruty. To je základ Jako že o půl jedná už si byl na ně nachystaný To je dobrý nápad, no asi to doma taky příště probudím a zliju hned ráno No já dostal zásobu jídla až dneska a kurňa už nemůžu ani mazance ani beránky, ani buchty, ani řízky ani chlebíčky ani vidět Takže dnes se už jen budu flákat a zítra ráno pojedu zase robit. Upraveno Duben 6, 201510 r od Galvi
Duben 6, 201510 r No tak karabac jsem mel doma a dcera si vzpomnela ze jsou velikonoce uz prave po te pulnoci a bo tu jeste byla ta navsteva tak jsem tu udelal na ne hon. A jeste k tomu dcera od nekud pritahla nejaky navod jak se branit kolednikum a ten to byl ze jak je nekdo bude koledovat tak maji mit pripravenou petku s vodou a lit to po kolednicich na obranu tak nez jsem vsechny tech 5 zenskych zmlatil tak jsem mel mokre zada ze jsem si pripadal kdo koho teda koleduje Upraveno Duben 6, 201510 r od ASPIRE
Duben 6, 201510 r no my byli včera u tchýně a u švagrovky v Brně, tak říkám, že v pondělí už k vám nejedu, tož to vezmu dnes. No a ušvagrovky se to nakonec protáhlo, takže jsem jí vyšlahal ještě jednúc v 0:15, šak co, pondělí už bylo
Duben 6, 201510 r Jo dnes měly taky některé baby blbé nápady, mě polévat.. Jenže se bály přiblížit, protože by dostaly S tím karabáčem jsou tady u nás ženské vychcané, a prej to neplatí, pokud to má někdo koupené, takže si pletu svoji a mají po výmluvách . Malta: Správně si udělal, tak na ně
Duben 6, 201510 r Tak to u nas neplati nejake vymluvy Bych je stejne zmlatil cim koliv Kdysi jsem chodil s varechou takovou obrovskou sama stuha no proste krasa ale pak se nejak zahadne ztratila a bylo po ptakach, tak zase jedu v karabacich. Si vzpominam ze jeste jednou nebo dvakrat jsem mel i jalovec a to byl vzdy mazec bo to i fajne pichalo Ale vsak co kdyz je to jeden krat za rok povoleno tak proc ne
Duben 6, 201510 r Veselé velikonoce vsem...u nas super az do 18hod...navsteva vetereninare a nutne uspani kocicky:( al krasnych 17let mela..tak zapijim
Duben 6, 201510 r No já to dělám už dlouho tak že místo vody mám super extra smradlavou voňavku,kterou jsem zakoupil u šikmookých a vytáhnu jí vždy jednou za rok na Velikonoce A i dnes holky uznaly že je to síla
Duben 6, 201510 r Ja zas oslavuju praci . Ale rano sem obešel rodinu autem a zvalil babu za odměnu i oběd mi dala
Duben 6, 201510 r Jo zaslouzena babicka. Si prave neporizuji takovato zvirata ktera se dozivaji takovych veku. Clovek uz si na ne tak zvykne a uz je bere jako clena rodiny a vse jim podrizuje. A pak bohuzel jednou odejde.
Duben 6, 201510 r Inntel: chudáku To zamrzí... Něco podobného znám->3 roky z5 nám otrávili ovčáka... Teda tu starší abych byl přesný,ta druhá (v té době ještě štěně) to naštěstí neměla.Mamčina spolužačka je veterinářka a říkala že musela mít cizí předmět v těle.Takže jsme jí ráno našli v garáži... Tu kurvu co to udělala bych popravil,nějaká kurva zasraná...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.