Duben 22, 201510 r Ondro nesmis na to tak slapat bo zase dostanes toho s novymi vyfuky Dnes tu v Havru taky jeden jezdil az dojezdil http://karvinsky.denik.cz/zpravy_region/mlady-ridic-uvizl-s-kamionem-v-esicku-20150422.html Kdyby pořádně porval tak by se vešel
Duben 22, 201510 r Filip....palkovicke hurky supa:)))) na janackovem chodnicku u kaple mame chatu a je to tam super:)
Duben 22, 201510 r Voice....a jde to nejakl udelat? myslím že nejde, ale na druhou stranu, v tomto bordelstánu někdo dokáže i nemožné.....
Duben 22, 201510 r Filip....palkovicke hurky supa:)))) na janackovem chodnicku u kaple mame chatu a je to tam super:) Jj jsou supr jezdím tam od Chlebovic jak vede cesta do Palkovic tak od kaple nahoru takovou lesni je táhlá až nahoru parádní. A zpět po turistické modré takový sešup v celku až na Olešnou. Ale dneska to bylo drahé no .
Duben 23, 201510 r Vsak ten plast uz mel stejne dost Alespon mas novy. Ja kdyz jedu takovou dalku tak to pak musim zapit
Duben 23, 201510 r Ten poražený sem kupoval loni v červenci ale km nevnm kolik mel. Bxl ale strašně měkký.
Duben 23, 201510 r A dneska hurá za titulem. Oce,oce,oceláááááři. Upraveno Duben 23, 201510 r od Karlos 61
Duben 23, 201510 r Nefandím ani jedněm, ale přeji to Litvínovu. Po těch desítkách let si to zaslouží. Pak budou mít zase padesát let utrum.
Duben 23, 201510 r též jsem jim to prvně přál, to když nepostoupila Kometa a vzhedem k tomu, že Kýhos Litvínov dřív trénoval, ... ale zase když takhle vstali z mrtvých ... tak by si to kluci ocelářští zachránili ... a titul by zůstal na Moravě
Duben 23, 201510 r jinak jsem rychle ještě před hokejem vyměnil na roomovi kotouče a desky (obojí ještě origo, stav 137 129 km)
Duben 23, 201510 r jinak jsem rychle ještě před hokejem vyměnil na roomovi kotouče a desky (obojí ještě origo, stav 137 129 km) 137tkm na původních kotoučích a deskách?Nějak moc ne?Pokud je to teda pravda tak ty teda snad vůbec nebrzdíš ne?
Duben 23, 201510 r na fábině mi první vydržely taky nějakých 120t km. No a když to tak počítám, tak pak vyměněné Zimmermany 15t km zvlnily se, reklamované dalších 15t km taky zvlněné, to jsme na nějakých 150t km, kdy jsem nasazoval Feroda a ty tam jsou doteď, tzn. mám na nich 150t km a kotouče měřeny před technickou (měsíc a půl zpět) měly ještě 20,5mm
Duben 23, 201510 r Jak to niekto moze vydrzat jazdenim po Prahe? 30km len aby som sa dostal od tabule Praha - Hlavni mesto dostal k penzionu -- Z mobilu
Duben 24, 201510 r Hele ho pražáka Ježdění po Praze stojí za to, ale sranda začíná až ráno . Já byl 2 dny zpět v Praze ráno pro nějaké věci a paráda se tam motat s transitem Upraveno Duben 24, 201510 r od Galvi
Duben 24, 201510 r Nakoniec som musel auto,. Peniaze sme zmenene nemali, SMS listok nedorazil doteraz, a pesi z Praha 6 do centra nie je najblizsie. No ta narocnejsia cast za mnou, uz len oddych, prechadzka a zajtra smer domov -- Z mobilu
Duben 25, 201510 r No ja vcera cetl prirucky pro roomstry. Tak se mi ani nechtelo psat a dnes pripravuji auto na leto. Tak zas budu dobyty jak kun. Vsak nahodte nejake tema on se tu mozna nekdo chyti
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.