Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Filip....palkovicke hurky supa:)))) na janackovem chodnicku u kaple mame chatu a je to tam super:)

Voice....a jde to nejakl udelat?

myslím že nejde, ale na druhou stranu, v tomto bordelstánu někdo dokáže i nemožné.....

Filip....palkovicke hurky supa:)))) na janackovem chodnicku u kaple mame chatu a je to tam super:)

Jj jsou supr jezdím tam od Chlebovic jak vede cesta do Palkovic tak od kaple nahoru takovou lesni je táhlá až nahoru parádní. A zpět po turistické modré takový sešup v celku až na Olešnou. Ale dneska to bylo drahé no :(.

Vsak ten plast uz mel stejne dost :D Alespon mas novy. Ja kdyz jedu takovou dalku tak to pak musim zapit :D

Ten poražený sem kupoval loni v červenci :D ale km nevnm kolik mel. Bxl ale strašně měkký.

No vsak podle vzorku prave slo poznat ze maji dost.

A dneska hurá za titulem. Oce,oce,oceláááááři.  :kol-70:

Upraveno od Karlos 61

Nefandím ani jedněm, ale přeji to Litvínovu. Po těch desítkách let si to zaslouží. Pak budou mít zase padesát let utrum.  :kol-28:

též jsem jim to prvně přál, to když nepostoupila Kometa a vzhedem k tomu, že Kýhos Litvínov dřív trénoval, ... ale zase když takhle vstali z mrtvých ... tak by si to kluci ocelářští zachránili ...  a titul by zůstal na Moravě :kol-28:

jinak jsem rychle ještě před hokejem vyměnil na roomovi kotouče a desky (obojí ještě origo, stav 137 129 km)

post-3505-0-12179600-1429805525_thumb.jp

post-3505-0-41223900-1429805550_thumb.jp

jinak jsem rychle ještě před hokejem vyměnil na roomovi kotouče a desky (obojí ještě origo, stav 137 129 km)

137tkm na původních kotoučích a deskách?Nějak moc ne?Pokud je to teda pravda tak ty teda snad vůbec nebrzdíš ne? 

na fábině mi první vydržely taky nějakých 120t km. No a když to tak počítám, tak pak vyměněné Zimmermany 15t km zvlnily se, reklamované dalších 15t km taky zvlněné, to jsme na nějakých 150t km, kdy jsem nasazoval Feroda a ty tam jsou doteď, tzn. mám na nich 150t km a kotouče měřeny před technickou (měsíc a půl zpět) měly ještě 20,5mm :kol-31:

Jak to niekto moze vydrzat jazdenim po Prahe? 30km len aby som sa dostal od tabule Praha - Hlavni mesto dostal k penzionu :o

--

Z mobilu

Hele ho pražáka  :kol-28: Ježdění po Praze stojí za to, ale sranda začíná až ráno  :D. Já byl 2 dny zpět v Praze ráno pro nějaké věci a paráda se tam motat s transitem  :kol-32: 

Upraveno od Galvi

No dnes vyuzijem radsej mestku dopravu. Hlavne kvoli parkovaniu...

--

Z mobilu

Nakoniec som musel auto,. Peniaze sme zmenene nemali, SMS listok nedorazil doteraz, a pesi z Praha 6 do centra nie je najblizsie. No ta narocnejsia cast za mnou, uz len oddych, prechadzka a zajtra smer domov

--

Z mobilu

Člověk v pátek přijde z odpoledni a tu nic nového? Divné :D

Tak jsem se divil :D 

No ja vcera cetl prirucky pro roomstry. Tak se mi ani nechtelo psat a dnes pripravuji auto na leto. Tak zas budu dobyty jak kun. Vsak nahodte nejake tema on se tu mozna nekdo chyti :)

Jak připravuješ auto na léto? gumy a hotovo né?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.