Duben 25, 201510 r Umyt, povysavat, kola, textilne koberceky, letna zmes ostrekovac, utriet celne sklo zvnutra, pripadne este vosk na lak -- Z mobilu
Duben 25, 201510 r umyté, povysávané,utřenésklo z vnútra, vost na lak mám po celý rok. textilní koberce nepoužívám, pouze gumové, a směs do ostřikovací dávám pořád zimní.
Duben 25, 201510 r Wirer presne. Malta jsem si cetl ty co tu dal wirer. něco mi uniklo? , kam je dával?
Duben 25, 201510 r No prekvapilo tezko rict zatim jsem to tak jen listoval a cetl co me tak nejak zaujalo protoze par veci potrebuji vedet a kdyz uz to mam v PC tak proc si to neprecist Jinak tady je to co jsem si stahl. http://forum.skodahome.cz/topic/131796-dílenská-příručka-a-učební-pomůcky-fabia-ii-roomster/?p=2021192 a jsëste jednou Diky wirerovi za postnuti a ze si to nenechal pro sebe kdyz si to zaplatil. Dekuji tady bo tam to pawouk promazal coz vubec nebylo na skodu.
Duben 25, 201510 r Filipe si mohl rict ze budete myt bych privezl i toho sveho a ne se s tim mordovat , ale sam jsem delal a vysledek je taky uspokojivy jen takovy maly detail.
Duben 25, 201510 r No pred 14 dny jsem dal jednu vrstvu a dnes druhou. Takze lestenku a jine nesmysly uz zase dlouho potrebovat nebudu jen oplach vodou jako vzdy.
Duben 25, 201510 r Ahoj pánové, divám se, že se pilně připravujete Já se dnes dozvěděl, že mám auto hotové, ale až zítra ráno jedu z práce domu, takže to bude tak tak na sraz Doufám, že mi v autorizáku to auto aspon umyli a vysáli, abych ho neměl opět nejšpinavější, protože abych stihl dojet na sraz nebudu už myčku stíhat...
Duben 25, 201510 r Jirko no nakonec by to nebyla alespon nejaka zmena Je fakt ze tu je krasne tak to jde , ale zitra kdovi jake bude pocasi tak mozna vsichni prijedou jako prasata
Duben 25, 201510 r A pak se bude smát bo my jak chuji lestime a myjem a stejne to budem mit zesrane:D
Duben 25, 201510 r Hoši,já to jdu umýt a vysát za chvíli musím reprezentovat EDIT: a zítra natankovat bo bych tam nedojel Upraveno Duben 25, 201510 r od Ondra16V
Duben 25, 201510 r No prekvapilo tezko rict zatim jsem to tak jen listoval a cetl co me tak nejak zaujalo protoze par veci potrebuji vedet a kdyz uz to mam v PC tak proc si to neprecist Jinak tady je to co jsem si stahl. http://forum.skodahome.cz/topic/131796-dílenská-příručka-a-učební-pomůcky-fabia-ii-roomster/?p=2021192 a jsëste jednou Diky wirerovi za postnuti a ze si to nenechal pro sebe kdyz si to zaplatil. Dekuji tady bo tam to pawouk promazal coz vubec nebylo na skodu. jo, aha dílenskou, tak to jo, tam je furt co číst . Onehdá mi posílal nové Ekkar přes Skype ... akorát že teď si vybavuji, že mi klekl HDD, takže to budu muset sosnout ještě jednúc a asi od wirera Sem připraven na zítra jsem tým leskem načisto oslněn
Duben 25, 201510 r Skoda, ze mate zraz zajtra. Ja som akurat doobedoval a chystame sa smer domov... -- Z mobilu
Duben 25, 201510 r No u nas neni problem se nekomu podridit, ale clovek musi dat do predu vedet ze by se s nama rad sesel. No a sraz se tak potom udela.
Duben 25, 201510 r Jasně, určitě dej příště vědět, jakmile budeš mít možnost přes ČR někam jet, sraz si uděláme, když se domluvíme. Takových nádherných modrých kombíků není nikdy dost
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.