Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Ty , u nas tež , jen čumim z okna na to co se robi :D

Kluci pekne fotky jste udelali. Jsem se prave dival na radar a videl jsem jak se tam tvori bourky, ale tu to neprijde nastesti. :D Tak si to nechte u Frydku :D tak i v Tesine :D

Upraveno od ASPIRE

• Autor

A dekuji , konecne budu mit umytou i fabku :)

A je to jasné chlapi ve Frýdku-Místku buří jak o život :D , ale je po srazu zas to muže byt zhnojene ty auta. :D

Právě koukám ven a u nás modrá obloha :D

No ale jsem zvedav na dalsi sraz kolik se nas opet sejde bo mi pripada ze nas bude jeste vice nez ted. Bo ten dnesni takovy jsem jeste nezazil v takovem poctu.

Jinak se chci zeptat ci to byla ta cerna fabie 1 polozena dost nizko?. Bo jsem ji tu na foru nikde nevidel :D

post-51417-0-32862600-1430073648_thumb.j

Upraveno od ASPIRE

Inntel u kakacek je moje lestici misto :D a mycku jezdim jen na tixexpres.

Ondro ty si taky malir ? :D

Pepane umyt auto je to jak si to delal berusce co mela rada jak si jeste mel cas :D

Pred chvili jsem se dival na meteo radar a blizi se tu prehanka tak nam tu trochu sprchne a alespon se nebude prasit :D

Tak určitěěěěě :D 

Ondro: To vis, nekdo delat musi :-P. Ale co je lepsi, ted az do dalsiho pondeli budu mit volnicko :-).

Hajzle :D 

No bo ja jsem i vyucen v toto remeslo :D

Pepane mam ti pripomenout fotky z mlyna. Tak nezapomen :D

• Autor

No ale jsem zvedav na dalsi sraz kolik se nas opet sejde bo mi pripada ze nas bude jeste vice nez ted. Bo ten dnesni takovy jsem jeste nezazil v takovem poctu.

Jinak se chci zeptat ci to byla ta cerna fabie 1 polozena dost nizko?. Bo jsem ji tu na foru nikde nevidel :D

Jo todle se k nikomu nehlasilo, teda alespin se nenahlasil :D jinak na fotky pamatuju, zapnu komp a valim na to :)

Tak konečně doma, kluci ať nespamuji moc ve srazovém vlákně, tak chválím Vám fotky tady, jsou hodně povedené  :kol-47:

Jirko a pamatujes na Petrvald a ted to je uz jina liga. Jirko do kdy jste tam az byli ?

Jo pamatuji, to býval jeden stul a pár lidí okolo, ale také to tam mělo své kouzlo a dobrou topinku. Podle času u poslední fotky co jsem vyfotil těsně před odjezdem jsme odjížděli v 19:06.

post-35598-0-45636300-1430074256_thumb.j

Galvi díky moc za to dodělání toho zamykání ;)  :kol-47:  :kol-35:

Nemáš zač, jsem rád, že se to povedlo. Když zase někdy něco vymyslíš nebo objevíš co by mohlo jít, klidně řekni  ;)

Ondro jojo Jirka je takova dobra vila :D Jirko to jste teda pekni ukecanci :D

Trochu jsme se zapovídali, ale bylo dobře  :D

Trochu :D ? Vzdyt ja odjel nejak pred sestou a Vy kecky jste jeste kecali a fotili.

Ale byla to paráda:) 

Galvi jestš jednou dík a hod mi pak ten report fo sz

Jasně že trochu  :kol-28: .

Inntel: Jo pošlu ti ho během zítřka, nechal jsem si počítač v autě, tak pro něj zítra zajdu.

V pohodě:) jen se připomínám jak jsi říkal:)

No fotky Vám musím pochválit tady. Nejvíc mně zaujala Jozziho série,

bo tam je snad nějaký nový model ŠA nebo co? Fantastická oranžáda.

Nevíte komu to patří? :kol-21:

Vy jste ještě řádili, co jsem odjel, koukám - chudák Pawouk a jeho 4 hodinová cesta domů :D

Tak dlouho to netrvalo a kdyby nebylo cestou asi milion oprav a rekonstrukcí na všech dálnicích a rychlostkách, po kterých jsem jel, tak by to šlo i rychleji. :kol-28:

post-32075-0-78010600-1430145916_thumb.jpost-32075-0-22685800-1430145918_thumb.jpost-32075-0-32577200-1430145919_thumb.jpost-32075-0-57855100-1430145920_thumb.j

• Autor

S tim tam prijel jeden synek z havirova pokud se nemylim. :)

Myslíš toho co stál za Galvim?

• Autor

Jj, ten oranzovy trabi :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.