Duben 26, 201510 r Kluci pekne fotky jste udelali. Jsem se prave dival na radar a videl jsem jak se tam tvori bourky, ale tu to neprijde nastesti. Tak si to nechte u Frydku tak i v Tesine Upraveno Duben 26, 201510 r od ASPIRE
Duben 26, 201510 r A je to jasné chlapi ve Frýdku-Místku buří jak o život , ale je po srazu zas to muže byt zhnojene ty auta. Právě koukám ven a u nás modrá obloha
Duben 26, 201510 r No ale jsem zvedav na dalsi sraz kolik se nas opet sejde bo mi pripada ze nas bude jeste vice nez ted. Bo ten dnesni takovy jsem jeste nezazil v takovem poctu. Jinak se chci zeptat ci to byla ta cerna fabie 1 polozena dost nizko?. Bo jsem ji tu na foru nikde nevidel Upraveno Duben 26, 201510 r od ASPIRE
Duben 26, 201510 r Inntel u kakacek je moje lestici misto a mycku jezdim jen na tixexpres. Ondro ty si taky malir ? Pepane umyt auto je to jak si to delal berusce co mela rada jak si jeste mel cas Pred chvili jsem se dival na meteo radar a blizi se tu prehanka tak nam tu trochu sprchne a alespon se nebude prasit Tak určitěěěěě Ondro: To vis, nekdo delat musi :-P. Ale co je lepsi, ted az do dalsiho pondeli budu mit volnicko :-). Hajzle
Duben 26, 201510 r Autor No ale jsem zvedav na dalsi sraz kolik se nas opet sejde bo mi pripada ze nas bude jeste vice nez ted. Bo ten dnesni takovy jsem jeste nezazil v takovem poctu. Jinak se chci zeptat ci to byla ta cerna fabie 1 polozena dost nizko?. Bo jsem ji tu na foru nikde nevidel Jo todle se k nikomu nehlasilo, teda alespin se nenahlasil jinak na fotky pamatuju, zapnu komp a valim na to
Duben 26, 201510 r Tak konečně doma, kluci ať nespamuji moc ve srazovém vlákně, tak chválím Vám fotky tady, jsou hodně povedené
Duben 26, 201510 r Jirko a pamatujes na Petrvald a ted to je uz jina liga. Jirko do kdy jste tam az byli ?
Duben 26, 201510 r Jo pamatuji, to býval jeden stul a pár lidí okolo, ale také to tam mělo své kouzlo a dobrou topinku. Podle času u poslední fotky co jsem vyfotil těsně před odjezdem jsme odjížděli v 19:06.
Duben 26, 201510 r Nemáš zač, jsem rád, že se to povedlo. Když zase někdy něco vymyslíš nebo objevíš co by mohlo jít, klidně řekni
Duben 26, 201510 r Jasně že trochu . Inntel: Jo pošlu ti ho během zítřka, nechal jsem si počítač v autě, tak pro něj zítra zajdu.
Duben 27, 201510 r No fotky Vám musím pochválit tady. Nejvíc mně zaujala Jozziho série, bo tam je snad nějaký nový model ŠA nebo co? Fantastická oranžáda. Nevíte komu to patří?
Duben 27, 201510 r Vy jste ještě řádili, co jsem odjel, koukám - chudák Pawouk a jeho 4 hodinová cesta domů Tak dlouho to netrvalo a kdyby nebylo cestou asi milion oprav a rekonstrukcí na všech dálnicích a rychlostkách, po kterých jsem jel, tak by to šlo i rychleji.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.