Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ondro chci se zeptat ty tu po kraji jezdis potrebuji jet odpoledne do Zablati z Havru a prave jsem zjistil ze tam je nekde v rychvaldu zakaz vjezdu. http://www.tudyne.cz/dopravni-informace/karvina/detail/df756eec16784298a0091121a63fd5b8/ A ted se ptam kudma je to nejlepsi objet ?

Normalně jeď na Petřvald kolem rekultivace na Rychvald. Jezdim tudy denně. U pekarny v Rychvaldě je pouze vyfrezovany asfalt. Píšou, že cesta je uzavřená, ale v rychvaldském zpravodaji je psané pouze pro nakladní vozidla, jinak je cesta otevřená. Normalně se tam jezdí.

Aha Woody dik :kol-47:

Pepane ale nezabyla mozna by si ho jeste oblibila jelikoz se z nich pouziva ten sliz do kosmetiky :D ale jen z tehle sneku ne tech co jsou tu plne skarpy :D

Ty jo-tak konečně se mě tu někdo na něco zeptá a já tu nejsem :D Woody to už řekl :)

:D :D

Nejhorší je, když se po opileckém víkendu probudíte v neděli a zjistíte, že musíte vystřízlivět. :D

Jinač tip na výlet: Jurkovičova rozhledna nad Rožnovem.

Vstup simbolický: dospělý 30kč, zvýhodněné 15kč, dostanete mapu výhledu, povídání o rozhledně a mimochodem to je i po cestě na rozhlednu myslím 3 cedule. Mají dvě razítka a možnost zakoupení turistické známky.

post-56780-0-78481600-1431265835_thumb.j

Upraveno od filippatrik

• Autor

Tedka tu mame projektantku ktera to bude rekonstruovat :D

Jsme tam byli loni.

Jinak po vikendu akcnim je nejhorší jen to následující ráno :D Jinak kdo má pravidelný trénink nemá nějaké zvláštní problémy :D

Tedka tu mame projektantku ktera to bude rekonstruovat :D

co se bude na 3roky staré rozhledně rekonstruovat?

Jozzi proboha co na tom bude rekonstruovat? :D Vždyt je to všechno v krásném stavu.

Aspire: My s přítelkyní zbíráme turistické známky, takže hledám ispiraci na jejich stránkách. :)

Patriku kolik jich uz mate ?

Ale je to celkem drahý koníček :D Máme to samé :)

A kolik jich mas ty Ondro ? Tak o tom pochyb ani nemam bo dcera jich par si uz koupila tak mi to je jasne ze je to drahy konik :)

Takové ty 2 velké tabule :) 1 ta tabule je myslím na 110 známek :)

Ha to je solidni ulovek :kol-47: . Hod foto at si to dovedu predstavit. To ukazu dceri at se vice snazi :)

Foto ti hodím až budeme na chatě,doma to nemáme :) 

Ale měli bychom toho víc,ale kdysi jsme to nekupovali :D 

Hmmm ted jsem rikal dceri za chvili ti neco ukazu :D no nic bude muset pockat. Ondro nezapomen to pak vyfotit. Tak vy mate rodinny barak a jeste chatu ? To asi nevite co s penezi :D starat se o dve nemovitosti.

Chata se kupovala kvůli ségře bo má astma :) 

Víš co z toho plyne? :D nic nemáš slibovat  :kol-46:

Ty vole Ondra :D ty si dříč my začali loni mame 20 zatim :D

No jo ale za Ondru to shromazduje jeho rodice uz 40 let. A vy dva Patriku zatim dvacet ale jen za rok tak jste na tom lepe :D

Kdo umí,umí  :smich: Musíš chodit po tůrách a je to  :kol-90::D 

Michale nikdo to za mě nesbírá a navíc to sbíráme cca 6 let ;)

:D my uz prakticky jezdíme na výlety jen tam kde maj známky :D:kol-135:

No Ondro pokud sam tak to si sikula. Hlavne nezapomen vyfotit.  A co kupujes auticko na dalkove ovladani ?

Co to slyším? Razítka? Kde :D my taky sbíráme razítka takže chlapci hledám inspiraci na výlety tady u nás to máme už všechno prolezlé 2x :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.