Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

No mi bylo receno prestan kurit a muzes si kupovat veci na auto. Jinak pry vse jen na sebe jak dela ona :D

• Autor

To uz mi rict nemuze , bo jsem prestal kurit jak jsme se poznali :D

:D tak leda ze by si opet zacal a treba rekne. Prestan kurit a muzes mi neco koupit na auto :D

Nachvíli přestalo pršet tak jsem aspoň trošku povysával a obetřel introš. Rovnou jsem taky vyměnil koberečky za letní a taky jsem poladil tlačítka na středovém panelu :) za mě ideální den

1503931_10205302895590692_51197607035914

PS: vím že to je obyčejný introš staré Fabky ale i tak se mi líbí :p

Prý obyčejný introš staré Fabky ... já jsem teď po zimě dával do pořádku svou Fabii 1 a jak jsem do ní po osmi měsících sedl z Rapida, tak je to jak nebe a dudy. Jako bych sedl do křesla k hostině z dřevěné židle v kuchyni.

:D tak leda ze by si opet zacal a treba rekne. Prestan kurit a muzes mi neco koupit na auto :D

Aby Ti ta Tvoje nezmrzla, jak přestaneš "kúriť"   :D

Sakra jak vidim tu lekarnicku v tom kufru jsem si vzpomnel ze mi ted nekdy konci.

Co ma zmrznout ? :D Jsem trochu pomalejsi :D

• Autor

Zo slovenstiny topit :)

Kua, ja uz ji tam vozim od novoty, to uz asi bude propadla ni?

No to určitě jo :D

Pepane kde v Berusi ? Tak to urcite ano :D :D

Ony takové prošlé nůžky a obvazy už mají na svědomí nejeden život.

Jo uz jsem to pochopil kúriť ale ja psal kuřit :D :D

Lepsi zachranit zivot proslym obvazem nez zadnym. To uz jsem jednou resil s policii a uznal ze ano a skoncilo to domluvou.

To jsem teda ve svém okolí ještě neslyšel, že by prudili až tak, že by zkoumali i data v lékárničce. Ale tak prošlý obvaz, to je jasný nepřítel státu a chce to alespoň několik minut BK  kol117

No ono se staci podivat na obal a tam je pouzitelnost. Je sice pravda ze to bylo asi pred 10 lety ale stalo se mi to. To zrovna byla nejak ta jejich bezp. akce. A pokud si jeste pamatuji ze rikal ze se za to dava pokuta. a urcite to bude i ted. Ale hledat to nebudu :D

• Autor

Jiste ze v berusi, hodil jsem ji k rezerve at vim kde ji najdu, kura, zitra ye po ni podivam a povymenuju to z vercajkem v robote

:D tak to bude urcite jeste v zaruce :D

Aby to v robotě nebylo ještě horší  :kol-28:

Já si zase myslím že ta stovka nebo kolik stojí ta nejobyčejnější lékarnička je lepší než se s chráničema hádat... Protože:

pravidla:

1) Pomahač a chránič má vždycky pravdu a udělí pokutu

2) Když nemá pravdu, tak stejnak udělí pokutu

Jsem se byl ptát v lékárně a říkala mi náhradní náplň 180,- a kompletní 230,-

Dá se sehnat i za necelé kilo v různých akcích nebo na internetu. V obchoďácích klidně i 3 - 4 stovky.

Upraveno od slapnahrabe

No a plus postovne jsme opet na ceně kolem 200,-

Upraveno od ASPIRE

A ještě ke všemu je pro motocykly  :D ale i tak se dá natrefit na tu levnější i tady u nás.

kupoval jsem v Bauhausu tuším za 150,- v takové té tmavomodré plátěné taštičce (Sheron výrobce), bo tu plastovou krabici bych fakt neměl kam dát, naprosto neskladné. Výměnným způsobem jsem to zkusil jednou, kdysi dávno a vyšlo to dráž, takže na to :kol-46:

Ja kupoval asi pul roku zpátky za 99 v akci v makru, také v nějaké taštičce latkové jen. Ale ty plastové tam měli taky, jen tuším asi o dvacku dražší.

Lékarnička :D aha to sem taky myslím dostal.

Nezapomenu na technickou z motorkou mate lekarničku? No mám a ukažete otevřu kastlík usměju se na něj a že ji nemusím vytahovat. On se ptal proč. Říkám když ji vytáhnu tak už ji nedám zpět. :D Tak to zavřete. Protokol lékárnička ANO platná ANO. :D :D

Otočil se na patě, ale za odměnu mi to nastartujte, ten zvuk to bude mít úžasný. :D

Patriku co mas za motorku ze ma tak uzasny zvuk ? Nejakeho copra ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.