Květen 27, 201510 r S myšlenkou jít na velký kamión si taky pohrávám Ale pořád tam člověk musí mít 21 let že
Květen 27, 201510 r Popravde muj sen ale nejdu do toho skrz napi** psanych penez ani ty papiry si nedelam protoze bych se asi neudrzel...ale asi vim co te na tom laka to proberem osobne nekde
Květen 27, 201510 r To nejste sami, koho by velký auto s návěsem lákalo . Zrovna řeším zda je nějaká možnost si vyřídit profesák a C+E bez toho aniž bych to musel platit A zatím to vypadá, že by to teoreticky mohlo i jít A jo, jinak právě končím v práci a povalím, chtěl jsem jit na jedno ale asi to kašlu a jdu rovnou spát, tož si ho dejte kdyžtak někdo za mě
Květen 27, 201510 r S myšlenkou jít na velký kamión si taky pohrávám Ale pořád tam člověk musí mít 21 let že počkej, to chceš říci, že jsi ještě takový štěně jo?
Květen 28, 201510 r Tak jak jsme se bavili v sedlistich sem vyhodil ten polystyrenovy nesmysl a hned je misto kde strcit haderku lekarnicku a drobnosti
Květen 28, 201510 r počkej, to chceš říci, že jsi ještě takový štěně jo? No Někdo tady musí snížit věkový průměr
Květen 28, 201510 r Však proč myslíš, že ten náklaďák, který má v práci má jen motor do 50 cm3 a 4 kW... - aby ho jako 15-ti letý mohl řídit
Květen 28, 201510 r No jistě. https://www.google.cz/search?q=tatra+na+bowden&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=CWZnVfrhL8i1UbGIgLAP&ved=0CCAQsAQ&biw=1446&bih=869
Květen 28, 201510 r A vylet do bunkru doufam ze jste si zasli na prohlidku ? Patriku sakra ten polystyren asi taky vytahnu vic mista se hodi. Ondro jasan nic nepujcuj auta a zeny se nepujcujou
Květen 29, 201510 r Neser Ale lákalo by mě to u velkého kamiónu No práce na kamionce je fakt pro dobrodruha bez závazků. Jezdíš po Evropě,ale nejvíc z toho vidíš akorát silnici,překladiště,trajekty,PB vařič,otvírák na konzervy atd. Pokud chceš vytřískat prachy,tak se musíš setsakramentsky otáčet. No a profesák (pokud ho nemáš ) to je taky pěkný ranec prachů.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.