Malta Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 takže včera další milník na Čendovi , jen než jsem stihl nahodit foťák na mobilu skočila tam jednička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Galvi, vacsina z toho pravdepodobne. Ja budem hrdy hrdina -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Bando dostali jste taky dnes do windowsu oznameni at si stahnete ty windows 10 ? Nejak nechapu co to ma znamenat. Mam w7 ultimate a ten 10 bude co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Ja to dostal taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Syncy ja mam v garažu taku fajnu lampu jak mjeli staři haviři.Na karbid,svítí ja cyp,a jak je zima tak i hřeje.2 v1.Kdo má zájem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Karbidku uz nikdy tak jak vytece tak to poznas velmi rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Michale: Taky jsem to dostal na netbook, jsem zvědav co to bude, dal jsem že to chci :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Ja bych chtel veci :Dd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Kdo mi rekne co je jinak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Antena , leskle sloupky , nalepka champion a to nejdulezitejsi je snizena Co jsem vyhral ? Jsem si ted dal na PC a lepe to jde videt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Jo a ja taky dal ze to chci jak na PC a na NTB taky. Jsem zvedav co to bude Ale prvne az to bude si to naistaluji na NTB a pak se rozhodnu jestli to dam i na PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Mas u me bludistaka kura tech nalepek jsem si ani nevsiml nekde tu jeste jedny mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Ja chtel rict ze ma otevrene okno pac na mobilu toho moc nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Pepane pokud mas jeste ty Championy a uz je nechces vem je na sraz bych je koupil. Kdyz uz mam toho championa edici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Aspire je soutěžní typ. Nedal nikomu nejmenší šanci. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Tak to je pravda. Soutezim vse kde se da Ale vyher je malo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Michale to bude lepší Jinak zdraví vás pracovník společnosti Dachser(u) Jiných polepů si nevšímejte PS: trochu se to (samozřejmě že samo) zašpinilo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Ondra a toto sa ti ešte nestalo ? Alebo niesi to dokonca ty ? 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Twl, to je držkopád... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Ondro tak uz postak ne ale rambo stehovak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Michale to jsou jen polepy protože oni mají i stěhování Ondra a toto sa ti ešte nestalo ? Alebo niesi to dokonca ty ? No dovol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Tak jako paleťáky jsou kundy, bych se nedivil kdyby todle někomu udělal Ale když nad tim přemýšlím, tak mi to přijde nějaké divné.. Přední část paleťáku je ku*evsky těžká a navíc se mu to převrátilo ještě dřív tož to měl vůbec za půlkou... To už je umění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Dneska bylo pěkné teplo co? Jozzi nebyl si dneska v Bohumíně náhodou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Nahodou jen ve Zline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 (editace) Sakra tak to nic Bo úplně stejná Fóbie a ten za volantem bych řekl že si byl ty EDIT: nemáš dvojníka? Editováno: 2. Červen 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.