Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Velím si sám... a bohužel si 2 dny volno kvůli práci udělit nemůžu. Musím tam být minimálně do 22.6.  :kol-32:

A co kdyby jsi skusil neoprenový oblek.

Je elegantní,přiléhavý,není v něm zima a chrání proti UV záření lépe než kdejaký krém.

Vypadal bys jako James Blond.

Má jedinou nevýhodu - nesmíš v něm prdět,poněvadž by ses pak neponořil. :kol-142:

:D :D nemam slov :D

Jirko je skoda ze neprijedes ale jednou za cas se to dovoluje ;). Ale nevim co budou delat ti co budou chtit neco nakodovat kdyz si ten nas hlavni koder :D.

Ondro mas stesti ze ty fotky jsou malinke a nemusim na ne klikat pro zvetseni bo fuj takovy humus to nemusim videt :D

Jsem si dnes dopoledne rikal co se mi tu u baraku deje bo ty Krystof ma zkusebnu. Vcera v noci tu prijela velka dodavka i s privesem a vytahovali aparaturu. Rano tu prijeli vschni Krastovcovci a za chvili prijela i ceska televize a neco tu tocili. Tak si rikam asi o nich toci nejaky dokument jak chodi na zkousky a oni prichystali toto :Dhttp://karvinsky.denik.cz/kultura_region/denik-byl-u-toho-krystof-necekane-zazpival-doma-v-havirove-20150608.html

To mi kluci vysvětlete co ten pták pitomej musel sežrat...   :kol-32:

Jinak dnes proběhlo zapojení přední kamery v Golfu u Váši v Prostějově přímo na pojistky auta, tak aby se kamera sama zapínala a po vytažení klíče po chvíli sama vypla a její provoz byl úplně bez starostí. Vše se mu povedlo na 1- super práce  :kol-47: Takže kdyby jste někdo něco takového potřeboval, mohu jej jenom doporučit.

Jozzi: Kamera je v této době bohužel nutnost, a to nejen kvůli bezpečnosti, ale hlavně pak ulehčení se hádaní a dokazování spousty věcí s pomahačem a chráničem.

post-35598-0-92747200-1433840502_thumb.j

post-35598-0-41649200-1433840890_thumb.j

No ptáček dostal průjem :D už jsem to taky zažil :(

Škoda že tu u nás nemáme taky nějakého sikovneho elektrikare :(

doma parkuju v letovém koridoru čápa (mají hnízdo na komíně cca 50m vzdušnou čarou)... a ten když se trefí, to stojí za to :kol-28:

Příště foto prosím :D

Toho červeného fešáka se stříbrnými lištami jsem potkal v pondělí u Klimkovického tunelu. Jinak čím rozpouštíte / odstraňujete tu entomologickou sbírku na autě?

Ja tu sbirku humusu odstranuji takto :D

• Autor

Jednoduse, zavezu ro znamemu na mycku a dam mu vydelat

Dnešní výsledná spotřeba :D

Jo a Orbit jako spolujezdec  :kol-28: K modrému autu modré žvýkačky :D

post-90342-0-52530000-1433941880_thumb.j

post-90342-0-03200800-1433941881_thumb.j

post-90342-0-49118500-1433941881_thumb.j

Jojo  :kol-31:  :kol-31:  :kol-31:  :kol-28:

• Autor

Fajny drzak :)

A to celé mě stálo v Albertu celých 40 Kč :)  :kol-28:

Mi říkej že máš Liborovy ručičky z Lamba :)

No Ondro na to ze mas obsah trilitr tak to je dost slusna spotreba :kol-48:

Aspire->taky si myslím  :kol-28:

Mi říkej že máš Liborovy ručičky z Lamba :)

Jj,jsou to ony :) mám je v autě už tak 2 měsíce :D

Vcera takmer 16 hodin som v robote, to som este nebol...no nic, sprcha a spat. Rano 5:05 budicek a o 6 uz v robote...

--

Z mobilu

Poslední dobou tu je nějaký klid :D 

• Autor

No furt robim :p

My co už máme rozvezené :p:D :D

• Autor

Kua ja jeste ne :D

:D :D 

Minulý týden mě s náklaďákem stavěli a vpoho a dneska málem taky ale já jsem byl kurva a odbočil jsem před něma vlevo  :kol-28: Takže nasrat a obesral to ten za mnou  :kol-46:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.