Červen 8, 201510 r Velím si sám... a bohužel si 2 dny volno kvůli práci udělit nemůžu. Musím tam být minimálně do 22.6.
Červen 8, 201510 r A co kdyby jsi skusil neoprenový oblek. Je elegantní,přiléhavý,není v něm zima a chrání proti UV záření lépe než kdejaký krém. Vypadal bys jako James Blond. Má jedinou nevýhodu - nesmíš v něm prdět,poněvadž by ses pak neponořil. :D nemam slov Jirko je skoda ze neprijedes ale jednou za cas se to dovoluje . Ale nevim co budou delat ti co budou chtit neco nakodovat kdyz si ten nas hlavni koder . Ondro mas stesti ze ty fotky jsou malinke a nemusim na ne klikat pro zvetseni bo fuj takovy humus to nemusim videt
Červen 8, 201510 r Jsem si dnes dopoledne rikal co se mi tu u baraku deje bo ty Krystof ma zkusebnu. Vcera v noci tu prijela velka dodavka i s privesem a vytahovali aparaturu. Rano tu prijeli vschni Krastovcovci a za chvili prijela i ceska televize a neco tu tocili. Tak si rikam asi o nich toci nejaky dokument jak chodi na zkousky a oni prichystali toto http://karvinsky.denik.cz/kultura_region/denik-byl-u-toho-krystof-necekane-zazpival-doma-v-havirove-20150608.html
Červen 9, 201510 r To mi kluci vysvětlete co ten pták pitomej musel sežrat... Jinak dnes proběhlo zapojení přední kamery v Golfu u Váši v Prostějově přímo na pojistky auta, tak aby se kamera sama zapínala a po vytažení klíče po chvíli sama vypla a její provoz byl úplně bez starostí. Vše se mu povedlo na 1- super práce Takže kdyby jste někdo něco takového potřeboval, mohu jej jenom doporučit. Jozzi: Kamera je v této době bohužel nutnost, a to nejen kvůli bezpečnosti, ale hlavně pak ulehčení se hádaní a dokazování spousty věcí s pomahačem a chráničem.
Červen 9, 201510 r No ptáček dostal průjem už jsem to taky zažil Škoda že tu u nás nemáme taky nějakého sikovneho elektrikare
Červen 9, 201510 r doma parkuju v letovém koridoru čápa (mají hnízdo na komíně cca 50m vzdušnou čarou)... a ten když se trefí, to stojí za to
Červen 10, 201510 r Toho červeného fešáka se stříbrnými lištami jsem potkal v pondělí u Klimkovického tunelu. Jinak čím rozpouštíte / odstraňujete tu entomologickou sbírku na autě?
Červen 10, 201510 r Dnešní výsledná spotřeba Jo a Orbit jako spolujezdec K modrému autu modré žvýkačky
Červen 11, 201510 r Aspire->taky si myslím Mi říkej že máš Liborovy ručičky z Lamba Jj,jsou to ony mám je v autě už tak 2 měsíce
Červen 11, 201510 r Vcera takmer 16 hodin som v robote, to som este nebol...no nic, sprcha a spat. Rano 5:05 budicek a o 6 uz v robote... -- Z mobilu
Červen 11, 201510 r :D Minulý týden mě s náklaďákem stavěli a vpoho a dneska málem taky ale já jsem byl kurva a odbočil jsem před něma vlevo Takže nasrat a obesral to ten za mnou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.