Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Vpohodě ;) Já počkám do srazu  :kol-28:

Ahoj.

Je zde moc veselo :D

Mi se libi tato Vaše tvařička (emotka) s tim fakarsem :D :D velmi pěkně vypada :D :D

Karlos61 > Mi se libi kdy se vitame a mluviš mi polské Cześć  :) . Tohle krasně vypada :) takové česko polske Cześć :) .

Přeju Vam dobrou noc  :)

Tomus:  no to ćeść mam od tvojich koleguv co ich voźe do roboty.

Sorry,ale líp to neumím. :kol-47:

Dnesni vecere uffff :kol-139:

post-51417-0-97363300-1440009163_thumb.j

Ahoj všechny :)

Karlos61 > je pekne :kol-47:  . Pro mně je dulezite ze trochy rozumis polsky :D .

Aspire > Ty sobie dužo pileš :D :D Piwa jsou bardzo drogie w knajpach :) .

Michale co si mi nechal dobrého?  :kol-28:

Ondro precist si ucet :D

Tak pivo na to kde to je tak je cena v pohodě. Ale jsem se tak přežral se ne nemůžu ani hýbat.

TOMUS :D

Jo Ondro muzes mi ho pak proplatit :D

:D :D To jsem si zase naběhl :D 

Aspire > paragon daj žonie aby zaplacila :D :D Bedzie cie za kochač do konca žycia :D :D

Proto ja nepiju piveček :D :D ani alkoholu. Stale řidim takhle .....

To nemůžu byla se mnou :D

Odkud viš ? :D :D

Bo sedela vedle me :D i s dcerou. Sam bych to ani nesežral. Jsem snědl jen ty žebra a byl jsem KO. Ale neměli chybu přímo luxusní.

Sakra Michale, to mi nedělej, jen jsem se podíval na tu fotku účtu a dostal jsem hlad  :D Ještě že si tu dal jen fotku účtenky a ne jídla  :kol-28:  

No chteli jsme to i vyfotit jak ti japonci :D ale byla tam dost tma bo to bylo delane jako staroceska krcma a ty fotky byli nic moc i s tim bleskem mobilu.

Michale: at to má být užívejte pořádně dovči, tu se nevracej tu se jenom maká :D

Tu sa robí,tu sa necypuje :D

A Sněhurčin Rejpal nerobí a furt cypuje :D :D :D

Já robím :D Třeba teď jsem se vrátil z T-M v Karolíně a ten týpek co tam byl snad na něčem jel :D 

:D uzivam si vcera jsem se byl treba podivat na nejlepsi JZD v kraji jak tam makaj :D

Krása :kol-47: .... Hoštice :D. Tam jsem byl také jednou, když jsem jel služebně okolo, tak jsem si udělal malou zajížďku, ale jinak s rodinou se tam chystáme už léta, tak mám pocit, že se tam dostaneme, až náš Sebík bude krapánek větší. Jinak myslím že nějak v srpnu tam bývá i "Stodola Michala Tučného".

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.