Malta Vloženo 30. Srpen 2015 Vloženo 30. Srpen 2015 jj, o fajne bandě rozhodně nepochybuji ... jj, pokud bych nedorazil s polovic, tak juniorku zpracuji určitě, bo má v tom víkendu volno (nejde na brigádu) a navíc by měla možnost si zařídit (teda jestli už bude mít do té doby řidičák) Citovat
Malta Vloženo 30. Srpen 2015 Vloženo 30. Srpen 2015 Aspoň se podívám na ty tvoje splašené koně ale je ti jasné, že za prohlídku vybírám nemalý poplatek Citovat
Ondra16V Vloženo 30. Srpen 2015 Vloženo 30. Srpen 2015 O tom nepochybuji Malto čím přijedeš? Fabkou? Citovat
TOMUS Vloženo 30. Srpen 2015 Vloženo 30. Srpen 2015 Jojo Ondra je nas dvorni fotograf. Ondro uz nebudu hanit tve foto ( mozna ) Tomus u vas musi byt radost pracovat. Ja już tam nie pracuję prawie 4 lata bo atmosfera między ludźmi była zła, ale praca fajna . Za 8 godzin pracy , 1 godzinę zaoszczędziłem na pogadanie z babeczkami :D Citovat
TOMUS Vloženo 30. Srpen 2015 Vloženo 30. Srpen 2015 Malta je stejny jako fazol od Józka :D driv jde spat Citovat
TOMUS Vloženo 30. Srpen 2015 Vloženo 30. Srpen 2015 Ja taky . Za 7 dnu mam dovolenu v praci . Myslim ze se nekde pojede na dovcu ale jeste uvidim Citovat
jozzi Vloženo 30. Srpen 2015 Autor Vloženo 30. Srpen 2015 jj, o fajne bandě rozhodně nepochybuji ... jj, pokud bych nedorazil s polovic, tak juniorku zpracuji určitě, bo má v tom víkendu volno (nejde na brigádu) a navíc by měla možnost si zařídit (teda jestli už bude mít do té doby řidičák)Dame pifko k brambouračku mam šofera Citovat
TOMUS Vloženo 30. Srpen 2015 Vloženo 30. Srpen 2015 Józek > Masz się ja dyrektor wielkiej firmy co ma własnego kierowcę , szofera Citovat
TOMUS Vloženo 30. Srpen 2015 Vloženo 30. Srpen 2015 Jdu spat . Nejsem male dite o Jozziho , ktery uz davno spi Dobrou noc . Mejte se krasne. Citovat
Malta Vloženo 31. Srpen 2015 Vloženo 31. Srpen 2015 O tom nepochybuji Malto čím přijedeš? Fabkou? asi Roomem, bo na Fábce nemám dálniční Malta už šel spinkat nebo co? ale prdlajs, na firemním notebooku mi došla baterka a domácí počál se mi už nechtělo zapínat, tak jsem čučel na bednu Dame pifko k brambouračku mam šofera pokud budu mít šoféra i já (doufám ), tak rozhopádně 1 Citovat
Malta Vloženo 31. Srpen 2015 Vloženo 31. Srpen 2015 tak pokud bych jel bez polovic, tak bych klidně i dorazil Fábulí (mladá je s ní více sžitá, menší spotřeba), ale už vůbec netuším (už je to moc let co jsem tama jel), jak bych jel z Olmíka po staré do F-M? Citovat
bitttpower Vloženo 31. Srpen 2015 Vloženo 31. Srpen 2015 Za Olomouci odbočiš na Přaslavice,Daskabát,Dolní Ujezd,Lipník nad Bečvou,Hranice a pak směr Frýdek a fičíš pořád bez známky až do Sedlišt.(Sory že se vám tady do toho seru) Citovat
filippatrik Vloženo 31. Srpen 2015 Vloženo 31. Srpen 2015 Malto jen dojeď ať si na skupinové fotografii triček . A budeme prohlašovat "jo to byl ten den co i Malta dojel" 2 Citovat
Malta Vloženo 31. Srpen 2015 Vloženo 31. Srpen 2015 Za Olomouci odbočiš na Přaslavice,Daskabát,Dolní Ujezd,Lipník nad Bečvou,Hranice a pak směr Frýdek a fičíš pořád bez známky až do Sedlišt.(Sory že se vám tady do toho seru) jj, tak trochu si vzpomínám, musel jsem projet přes Olmík, kolem busáku, Daskabáty se mi též vybavují, byla (možná ještě je) dobrá hospoda "U čerta" ... asi bych to trefil, no dokonce je to o nějakých 30 kiláků kratší ... no uvidíme, rozhodne složení osádky Citovat
Ondra16V Vloženo 31. Srpen 2015 Vloženo 31. Srpen 2015 tak pokud bych jel bez polovic, tak bych klidně i dorazil Fábulí (mladá je s ní více sžitá, menší spotřeba), ale už vůbec netuším (už je to moc let co jsem tama jel), jak bych jel z Olmíka po staré do F-M? Prostě něčím přijeď Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.