Ondra16V Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Tak si rožni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Vsak sviti slunko co bych svitil jen nevidim ty dve auta na karvinske mycce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 (editace) Měl to Motaaa vyfotit Editováno: 27. Září 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 No ba proto nic nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Ti říkám ať si rožneš 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 To poznáte až přijedou ty dva auta na sraz to bude wauuuu jak jsou čistééé kvůli zelenému tričku jsme to sjeli na myčce ať jsou dobré fotky a ne škaredé 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Tak v tom pripade musim zvazit svuj prijezd 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Co jsem našel v Havru http://karvinsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/ridic-autobus-20150930.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 (editace) Proč jen přijeď já to umyl po 4 měsících už jsem se na to nemohl dívat když budou ty trika Editováno: 27. Září 2015, autor: Motaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Ondro jo vim uz jsem cetl a takova prasata tu ridi autobusy Jirko dik za samolepku a Patriku dik za triko sedi nam jak ulite 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Michale není vůbec zač sem rad že sedí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Ale je no prece bez tebe by ty trika nikdy nikdo nemel 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Nemam, hlasim se do pristi varky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 tak tak, já také moc díky za obojí, triko mi padlo jak ulité a jedna nálepka už je na roomu na fábuli ji hodím, až jí chuděru umyji 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Luxusní moc děkuji že jste dojeli, vidím že mladá se už zacvičil, tudíž maš šofera,a tedka mi došlo že jsme si měli dat pivo ... Jen tak namátkou fazol ještě nespí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Za triko ještě jednou díky a nuff mi nemáme WV ale Škoda trička 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 jojo, má řidičák 9 dní ale jezdí. Min pátek si ho vyzvedla a v nedělu jela Plzeň na otočku bez střídání, tedy nějakých 600 kiláků je s půlhodinovou přestávkou na kafe. Takže kde může tam teď řídí ... ale to je dobře, je potřeba aby se vyjezdila, v autoškole se vše nenaučí. Njn, pro něj to bylo spoustu nových stréců a tet, tak je plný dojmů a musí to vstřebat, než půjde spát edit: já si piva dal, MAster a černou Litovel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 ale jinak je vidět, že Honzík je pohodář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Malta pekne tam padne ale ja bych to asi dal vyse a do boku. Ale ta samolepka bude vzdy vypadat dobre i kdyby byla nalepena kdekoliv. To pismo proste nema chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Motaaa: Dokud budu mit v garazi Skodovku, tak budu opruzovat jak na foru, tak sem tam i na tech plackiadach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Trika nemají chybu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Malta pekne tam padne ale ja bych to asi dal vyse a do boku. Ale ta samolepka bude vzdy vypadat dobre i kdyby byla nalepena kdekoliv. To pismo proste nema chybu souhlas, aj mladá říkala že je to geniální font pro to písmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 A stará říkala co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Ondřej zabil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.