Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Musíme se pochlubit :p vždycky jezdíme do apartmánu (sice krásného a vybaveného) jako socky a teď si budem lebedit ve **** hotelu :)

12141578_10206305417013101_8763722741726

Ondrášu, být tebou, tak bych se trochu krotil a zdržel se zveřejňování faktur, jmen a bydliště zákazníků bez jejich svolení. Ono se ti jednou může zle vymstít a já to tady nerad vidím, už jenom proto, že mně osobně by to vadilo a je zde možná kolize se zákony.

Pawouku,to je normální adresa firmy,takže dle mě nic tajného když tam chodí/jezdí lidi :)

Pro příště to tady nechci vidět. O tom nebudeme diskutovat. Víš kdo všechno sem chodí? Taky můžeš vyletět šupem ze zaměstnání, ani nebudeš vědět jak. Existuje také totiž něco jako zákon o ochraně osobních údajů.

Tady to nejak umrelo :D

Upraveno od Bullets

Ondra byl dnes zatčen zásahovou jednotkou PČR, protože vyzradil na netu adresu starý Vajtingrový a ostatní z toho zachvátila hrůza a děs, tak sem raději nelezou. :kol-48: :kol-48: :kol-48:

Všichni makaji jak vztekli včetně mě :D

Ja jsem se ted vratil z kuzelek :)

A ja z rachoty :D Vsak taky nahodte nejake tema , bo co vim vetsinou tu zacneme ja o Ondra neco psat :D

Já už nepíšu nic bo nějaký pražák s TéeSÍčkem mě zase bude říkat co můžu a co ne  :kol-46:  :kol-46::D :D 

A tak jo :D Nahodím něco :D

Co třeba seřízení zadních světel? :D  :smich:

post-90342-0-53509300-1446180088_thumb.j

No co musi se i seridit mlhovky aby neoslnovali :D

od budúceho pondelka je u nás nejaká akcia, stačí zájsť do servisu a zadarmo nastavia svetlá :)

ináč občas je zaujímavé kecať cez mail s poliakmi :D už aby to prišlo...

http://emonitoring.poczta-polska.pl/?numer=RR924608055PL

Upraveno od wirer

A to se chválíš nebo si stěžuješ? :kol-46::p:kol-28:

iba konstatujem ... stěžujete si že tu nikdo nic nepíše, tak vám suše oznamuji, že zavítám do vašeho drsného kraje

jinak dnes jsem ráno zaparkoval v práci na parkovišti, juknu na tacháč a rovné nuly :kol-31: , tak jsem to hned zase zvěčnil. Ještě dva a budu muset zase dělat olej (kura dělám ho nějak často)

post-3505-0-95069800-1446203749_thumb.jp

Malto: pěkně ti to tam skáče ty čísla :)

Beztak to toci pres kabel. :)

nene chlapci, poctivější kilometry už nemůžou ani být, mám auto od nova, takže garance je 100% a když to tak vemu, jsem na ně i hrdý, že je fábča s přehledem dává :kol-47:

Na ty kilometry a auto bych byl taky pysny. Pochybuji, ze dnesni auta vydrzi tolik.

Beztak to toci pres kabel. :)

No jo, jenže obvykle se točí zpět, jemu ty kilometry přibývají. :kol-28:

Toci to dopredu, abychom si z tech kilaku sedli na zadek :)

no když jsem včera četl, že tady borcovi Cjoctavian skočily na jeho haťapce MR2011 s najetými 70t km se zdvojeným řetězem rozvody, tak jsem si také říkal, že já se svým jednoduchým a krátkým napínákem nechápu, že ho mám stále origo ... ale asi to fakt bude o materiálu, ono od toho faceliftu 2005 se už začalo jen a jen šetřit a taky to stojí za enono fuck

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.