Karlos 61 Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 iba konstatujem ... stěžujete si že tu nikdo nic nepíše, tak vám suše oznamuji, že zavítám do vašeho drsného kraje A nezapomeň přibalit teplé spodní prádlo. Rána jsou zde už chladná. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 no shodou okolností jsem viděl předpověď na noc ... u nás chladno 5°C, ale u vás kurv. chladno, jen 2°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Mno, toto je tedy už dost mimo. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Brutal :D snad se to neujme , jinak uz si nebudu prohlizet cizi fotografie 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Budu si muset svůj pytlík taky vyfotit,ještě jsem ho nikdy ze zadu neviděl. Ale raději o tom co nás baví. Zítra může začit sněžit,mohl bych z fleku i do Alp. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Tak sedím v Lašské jizbě a čekám na placek č.24 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Dobrou chuť 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 A fiha kdybych vedel ze se tam stavite tak bych se tam taky stavil na maly pokec. Jsem chtel dnes na hriby ale ta mlha me tu odradila. Tak bych se alespon projel. Karlos vybava pekna a neni to zbytecne porad vozit ? Jinak s tim pytlikem si nezapomen udelat svoji selfie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Az na to, ze to nebyla mlha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Ooooooo pan asi bydli taky v Havru ze ji nevidel ? Tu byla viditelnost tak na 50m a smrad jak c.p . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 A tu je ted aktualni snimek. Mlha se tu drzela az 11 hod a pak se to trochu rozpadlo a tak jak je to ted to bylo cele odpoledne. A verim ze zitra to bude to same. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Též sem jel cca před hodkou a něco kolem na masine a na parkovišti je zas nějakéj bordel jako štěrk a dlažba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Mlha byla dneska jak cyp Ráno (v cca 7:30) jsem odjížděl přes Hranice,Bystřici do Přerova a na dálnici teda žádná výhra Na mlhovkách prakticky celou cestu Večer vyrážíme domů,tak uvidíme jak bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Aspire: Ja jsem nevidel na krok. Tech 50m by bylo v nasem miste luxusnich. A uz se to venku stosuje zase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Když zimní výbava,tak sakum pikum. Už mně to párkrát zachránilo. Už si nebudu fotit pytlík,ale napsal jsem Ježíškovi o nový batoh. http://promuze.blesk.cz/clanek/pro-muze-hracky-pro-muze/352079/pytel-srandy-modni-batoh-pro-muze-kteri-maji-koule-vypada-jako-sourek.html 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 A stacilo iba pekne poprosit [emoji14] ja som zatial ocovi na Roomovi vymenil A-stlpik, lebo na starom mal polamane uchyty -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Tak teď jsem přijel z Přerova a cesta ke Klimkovickému tunelu relativně ok,ale po něm maras.Po dálnici jsem ještě 50 nejel Zítra hodím ukázku z kamery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 to mi říkejte, mlha byla od nás až do Těšína, oči až na skle a stejně jsem prd viděl. Občas jsem se snažil, když mě předjel nějaký ostřílený místní osmdesátkou ho držet, ale nebylo to na moje nervy, takže jsem zase zvolnil na 50. Jinak dal bych vědět Michale, ale bohužel my nejeli na plán, prošli tržnici, něco pokoupili, stavili se v Biedronce, koupit malému plínky, bo je tam měly v akci za good cenu, no apk jsme se rozhodli, že ještě mrkneme k Bielsko Bielej do toho obchodního centra (byli jsme tam přelom jara-léta v Merilnovi), tak jsme se chtěli podívat do toho obchoďáku vedle A.... něco, už si ten název nepamatuji a teprve od tama jsem frčeli zpět na jídlo do sedliště ... a ani pak jsme nejeli rovnou domů, z Olmika jsme to nebrali domů na Mohelnici, ale protáhli to Prostějov, zde ještě zastávka, pak zadem na Boskovice okolo Plumlovské přehrady ... no domů jsme přijeli 17:55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 No kamera něco natočila,ale moc to v tom videu nevypadá že by byla mlha 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Hjóndé http://www.novinky.cz/krimi/385059-nakladak-vjel-do-pole-prevrhl-prives-nalozeny-novymi-auty.html 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Martine to jste si udelali pekny vylet . Ondro kdyby si udelal jen fotku te mlhy vyslo by to nastejno bylo by stejne prd videt Nerad jezdim v takovem pocasi jako je mlha a dest. Jinak nechtel bych cekat na nove auto a pak zjistit ze mi ho nejaky cu..k co jel rychle rozmlatil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Hele muzete nekdo kdo mate ten fuckbook dat vedet Jozzimu a Buletsovi ze je sraz ? Bo tu najednou ani jeden nechodi. Galvimu jsem to uz oznamil ze sraz bude nejspise podle hlasovani 5.12. ale jeste nevi jak bude makat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 S Galvim jsem mluvil,Davidovi a Jozzimu dám ještě dneska vědět 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 (editace) Tak už jsem jim psal EDIT: Jozzi je na služebce,na PC bude tak ve středu/čtvrtek Editováno: 1. Listopad 2015, autor: Ondra16V 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.