Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jsem se divil,že to přežil vůbec

• Autor

Ten náklaďák jsi náhodou neřídil Ty ?

Ahoj Vsichni :)

Ondro > podle mne jsi jeste neco detsky :D  . Me uz nebavi kdo ma jake zrychleni :) . Kazdy jede jakhle umi :) . Jeden jede jako blazenec a jiny jede spanelskou jizdu :D . Nehody se berou od tech balzencu  :D  . Myslim ze se s mnou souhlasis :) .

Bullets > nasel jsem nove alu disky od Skodovky . Podivej zde > http://sklep.autosliwka.pl/pl/p/FELGA-ALUMINIOWA-15-ORION-6X15-ET47-CCA600003-/1089

Nevi ci Tebe tohle zajimava .

tak se mi dnes po 313 400 km odporoučel do věčných lovišť brzdový spínač :kol-26: . Chybělo mi posledních 18km domů, najednou se rozsvítilo EPC, tak jsem drbnul do brzdového pedálu a za mnou tma. Doma jsem to už jen píchnul na VAG, "brzdový spínač nesmyslný signál" ... tož čest jeho památce :rip: ... ale vydržel dlouho

Bylo to myšleno je kvůli tomu jak to zrychluje :) 

Tak to nasere  :kol-138:  :kol-48:

to sice ano, ale za to budu moci díky tomu zítra řídit toto kolegovo auto, páč má kolega papíry v čistírně za rychlost na mašině :kol-28:

post-3505-0-49481700-1446665439_thumb.jp

To mi připomíná od času 41:55 vzpomínku na Peugeot podle TG :D

http://www.topgear4fan.cz/epizoda-22x05/

Jak říkal Jeremy-Peugeot-to je takové dokonalé auto pro nedokonalé lidi  :smich::D

zase na druhou stranu, po tolika km položka za 300,- Kč není taková hrůza :kol-31:

Ondro zrychleni pekne ale to je tak akorat na to jak prijit brzo o papiry.

Martine pekne napsane s tim spinacem jsem se ze srdce poradne nasmal jak si to napsal. A pazouta nebrat :D

Rozumim Te Ondro :kol-47:

Ale vis na co mi jde :)

Michale-Na svezení pěkné,ale živit bych to nechtěl no :D 

Tomus-jasně  :)

zase na druhou stranu, po tolika km položka za 300,- Kč není taková hrůza :kol-31:

Tak tak :) 

Michale neboj, jen půjčím, ale zase vrátím, v tomto já jsem patriot :skoda:

Vis ja si z kazdem umim domluvit . Obacas tohle dlouho trva ale vysledek je pozitivni pro obe strany :)

Jen neumim se domluvit s idiotickim debilnim polackem :D . To se neda :D

V polsku na fcp vedi ze se s Vama setkavam a nekteri z foru (z fcp) mi rikali ze oni by chteli jsem na sraz skodahomu a zeby im reknout kdy bude. Ja im jen rikam , dobre a vse mam v dupsku :D :D . Nechci videt polacku na sraze v cesku . Ja vim jaky polacek v zahranici je blbky blazenec :D :D .

ja tezko pracuju aby vse bylo z me strany dobre :)

Upraveno od TOMUS

:D ten smajlik je luxusni :D

Joooo Martine a co sraz neprijedes? Jsme to ted udelali schvalne v sobotu a tebe jsem tam jeste nevidel zapsaneho :)

Ondro dobrou. Pekna cesta tak at utika bez pokut :D

Michal na co się śmiejesz ? Co ci się podoba ? :)

bohužel, sobotní Těšín proběhl minulou sobotu :kol-28: . Počkám si na nějaký jarní sraz, abych mohl provětrat tričko, teď by mi v něm byla zima :kol-46:

Ondro > dobrou noc a klidne sny :)

To to :D:skoda:

• Autor

bohužel, sobotní Těšín proběhl minulou sobotu :kol-28: . Počkám si na nějaký jarní sraz, abych mohl provětrat tričko, teď by mi v něm byla zima :kol-46:

Po řítí dostaneš, v Těšíně jsi byl a ani za mnou se nestavil :D

Aha :)

Józek siedzisz nie wiem gdzie :D . Ale Ciebie strasznie niemożliwie ciężko znaleźć :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.