nuff Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Vidim dodavku a auto na rozvoz pizzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 (editace) No ale co by Michal neudělal pro černý vršek Já mám jen jednoho koňomrda v audi na kameře , aspon vidím jak ta pidi kamerka nahrává . Nazval jsem pána v audi jako: "Nějaký pán nedám přednost, vjedu tam, zabrzdím, ujedu a ani se neomluvím.. A přitom nemám ani na parkovací senzory v barvě :D" Nuff, zrovna o tobě jsme se bavili na sraze, ale nakonec jsme se shodli, že máš auto málo krabicoidní a nehodil by ses .... Ne sranda, tohel bylo jen taková rychlovka, příště se sejdeme na pořádném srazu Editováno: 7. Listopad 2015, autor: Galvi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 A máme v tom pořádné motory,né nějaké TSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Jo aha, to by e-Up jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 MPI 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 (editace) Multi Point Injection Editováno: 7. Listopad 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 A TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Turbocharged Direct Injection Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Ale měli jsme pěkných 12 válců celkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Pawouky rozhodně nebrat 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 No ale co by Michal neudělal pro černý vršek Já mám jen jednoho koňomrda v audi na kameře , aspon vidím jak ta pidi kamerka nahrává . Nazval jsem pána v audi jako: "Nějaký pán nedám přednost, vjedu tam, zabrzdím, ujedu a ani se neomluvím.. A přitom nemám ani na parkovací senzory v barvě :D" Nuff, zrovna o tobě jsme se bavili na sraze, ale nakonec jsme se shodli, že máš auto málo krabicoidní a nehodil by ses .... Ne sranda, tohel bylo jen taková rychlovka, příště se sejdeme na pořádném srazu Hele nevyjel náhodou z odbočky směr Jistebník? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Co je na víčku tak dobrého že ho chce Michal taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Jiná barva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 To je tajné 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Jako že není modrá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Presne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Hele nevyjel náhodou z odbočky směr Jistebník? Jo přesně od tama. Jako ono se to na videu nezdá, ale brzdil jsem dost.. A Blbeček ještě dupne na brzdu a pak ujede 300 z místa, kdyby se aspoň omluvil, tak nad tím mávnu rukou, ale tohle mě naštvalo. Jel směrem na Ostravu a za Klimkovicemi zahýbal před OMV doprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Tak Nohavica može spustit ty svoje"u muzea 4"Dřevo ve sklepě,zahrada zazimovaná.Dneska bylo super,aspoň v Ditmansdorfu.Tak dneska pracovní neděle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Malému začaly lézt další zuby , bohužel s horečkami já si neděli neužil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Neboj, bude jich jen 20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Už dva máme za sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Skoro jooo ale ještě nejsou v té dospělé velikosti pak to bude ok až samci budou mít 30-35cm Pak to všechno přestěhuje na KA koupaliště,jsou tam nové nerez vanny. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Chodí tak pohodově ale když si v tom mozečku rozmyslí že zařadí vyšší rychlostní stupeň mám co dělat abych jí ukorygoval jina ta bílá (Blazing Blizzard) nám jednou utekla a měsíc přežívala neznámo kde... V takovém případě pomáhá vodítko. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Pak to všechno přestěhuje na KA koupaliště,jsou tam nové nerez vanny. Neboj akva je dost velké na ně 960L jim stačí nepotřebují bazén. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.