Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

jsem musel též poladit tu svoji veteránku ... v pátek to byl ten brzdový spínač, jak jsem už vzpomínal a v sobotu konečně došlo na tu výměnu (již hoooodně dlouho zakoupeného) teplotního čidla ... bylo prostě nějaké opožděné, občas mu (nepravidelně) trvalo i třeba 10km, než se mi ručička líně dostala do kolmé polohy. Pokud jsem jí tam chtěl ihned, stačilo udělat restart jak u PC  :kol-46:  a vylítla hned. Ovšem zvláštní, na spotřebu ani start to vliv nemělo.

Vloženo

garáž, ... též jí budu muset pořešit, ale trochu jinak ... budu muset jednu opustit a do druhé se nastěhovat, takže to bude vyžadovat v první řadě "přetřídění" nepotřebného a teprve zbytek přestěhovat :kol-28:

Vloženo

no horší jak sklep to nebude, bo ten jsem začal vyklízet, když jsem ještě netušil, že mi jiná garáž klapne a musel bych "garáž" dostat do sklepa ... to jsem se s fábulí, se sklopenými zadními sedačkami otočil 2x ve sběrném dvoře :kol-46:  ... nechápu, kolik jsem toho za ty roky nastřádal :kol-28: . No jsem zvědavý, co najdu v garáži :kol-28:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...