Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Pašíka 1SR 8027 registruju tady u nás už zcela bezpečně, vidím ho min.1x týdně

No hlavně,že jsem to tady včera psal a dneska bylo těch policajtů jak nasraných :D Hlavně ve Frydku,včetně Supa :D Asi kucí pospíchali bo ten zvuk byl hodně příjemný pro uši :D (Ne,HTPčkem nejeli :p  :kol-46: )

bóóóže, kam se ten automobilový svět řítí :kol-32::kol-44:  http://www.auto.cz/mereni-tlaku-v-pneumatikach-zatracene-drahe-bezpeci-91220

Bylo to min. týden v SM :( Dobrá blbbost toto  :kol-32:

Vloženo

filippaterik: Ty delas na kotelne? :)

Jasneeeee co mě prozradilo? :D

Jinak hoši caues vůbec vás tu nestiham a nestiham ani číst furt makacenko to víte třeba zamakat na ty vánoční svátky. (Kdyv co ondra ma na me fb tam sem online furt a nebo mi ted priblizte situaci). Takže po dnesni sichte sem si řekl když zítra je ta noční udělám si neděli. :D

Jinak když se to blíží tak krásné svátky všem tady i vaším rodinám. :)

post-56780-0-91436500-1450216469_thumb.j

Vloženo

no my budeme muset pošpekulovat, kdy ho nastrojíme, páč budeme mít doma malého průzkumníka, tak uvidíme, jestli ho nastrojíme už 23. jako vždycky, aby si chlapec zvykl, nebo až 24. a doufat, že ho hned nesundá :kol-28::kol-46:

Vloženo

Treba ho nebude skubat :D

Jinak jak jaaa se uz tesim na salat a kapra uz ted pomalu slintam :D Moje dnes pecou cukrovi ze se neda ani poradne dostat do kuchyne :D Ale at uz to skonci ty vanoce a bude zase klid :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...