ASPIRE Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 No tak si ji pak ostrihej do ctverecku a nebo porad kupuj mesicni ta je ctvercova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 To je úvaha jako prase A za chvíli Pelíšky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Stejně se lepí celý čtvereček. Jen není skoro vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Chlapi prominte šťastné a veselé všem nebudu komentovat proč Nestíhám bo to nema cenu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Rozumíme,nemáš čas 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Ondro :D Patriku tobe taky hezke vanoce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Ondra vystihl si to úplně přesně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Haaa mrtvo nezvyklé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Všeci přežraní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 A jak. Peklo. Dneska jsme byli v hospode na vanocnim rautu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 My u rodičů a studuju nastavování foťáku :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Já doma a zase studuji nastavení myši . Ale přežraný každopádně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Slavnostni tabule, predkrm a nakonec jeden darecek pod stromkem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Já vcelku odolávám ale zítra zase rodiče od ženy :-D takže další nápor na žrádlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Ahoj. Vsechnim preju Vesele , krasne Vanoce 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Kazdy rok si rikam, ze na svatky pojedu mimo. Ale ne, to se musim vzdycky taaaakhle prezrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Když já jsem hlavně polívkový :-D takže mě nechávají všechny ty saláty, sýry a klobásy klidným Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Tak to je vyhra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Tomus díky za přání i tobě krásné svátky vánoční. Hosi že zradlem je to totální peklo. Studují nastavování tabletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 (editace) TOMUS hezke a vesele Ha zase fotky zradla nastesti je to takove trochu dietni No tak uz dva dny bojuji s prezranosti Fotak tablet to zas nekdo musel byt hodny Co chces studovat na nasteveni tabletu ? To zapni a to je vse Editováno: 26. Prosinec 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Tak já jsem po včerejší návštěvě u babičky totálně nažraný bo tam bylo snad vše co existuje A nejlepší byl krocan co měl přes 8kg Jirka se mě ptal zda to u nás nevypadalo nějak takto https://i.ytimg.com/vi/08tbafjRch0/hqdefault.jpg Bylo to podobné Dneska odpočinek a zítra vzhůru za druhou půlkou rodiny do Přerova 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 ten krocan vypada dost skarede tak mi to nastesti neudelalo chut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Byl výborný A nekecej prosím Tě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.