Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ještě ne až o víkendu :D musím počkat až budeme u rodičů protože za necelý měsíc jedeme do Alp a neměl by se mi o to kdo starat. Riskovat že sotva vyklíčená semínka budu převážet v mrazu nechci takže volím bezpečnější cestu ;)

Ondro, nemáš co rozvážet, nebo co? ... že chrlíš ve vtipovém vláknu jeden příspěvek za druhým  :kol-28: 

Kdyby si to tady pořádně četl,tak by si zjistil,že mám dovolenou :D Od 16 do 26.1 :p

tak pániček si válí šunky jo :kol-28:  ... a lyžuješ, když už máš zimní dovču?

Jojo,vybírám loňskou dovolenou :D Byl jsem na lyžích v Jeseníkách a vypadá to,že tam zase pojedu :D

To víš,to je podle zásluh :p:D

Taky bych už měl jet potrénovat před Alpama :)

Na jak dlouho tam jedete? :)

Necelý týden jako vždy ;)

To víš,to je podle zásluh :p:D

víš co bys zasloužil? dovolenou odebrat ve prospěch potřebných, kterým nevystačí jejich příděl pro daný rok :kol-28:

Jasně :D 

budu muset napsat tvému šéfovi, že jsi s tím plně srozuměn :kol-130:

Ok :D 

Dneska jsme konečně okoštovali zeleninovou omáčku kterou jsme si udělali na konci sklizně. Jelikož je fakt pálivá trošku jsme si jí naředili kečupem a poté namáčeli nachos angry2.gif jiná mňamka!!!

Upraveno od Bullets

Jo druhá nejpálivější paprička na světě jde mimo mě :D tohle bych prozatím do huby fakt nedal :D rekordman je dnes už Carolina Reaper (až 2 200 000SHU) ;)

Ondra já už se ničemu nedivim ...

:D jsem si pustil i to video co tu nahodil PyroSVK v tom odkazu. A musim rict ze je to borec tak sezrat tu papriku me by odvezli nejspise uz na hrbitov bo kremaci bych nepotreboval :D

Ja som pocul ze po konzumacii je lepsie vyvratit von pretoze ak pojde von prrodeznou cestou tak aj tam vraj vie narobit neplechu a neprijemne pocity. A ten chlapik na tom videu to zvladol v pohode. 80% ludi by vracalo :D

Koukněte na tenhle odkaz jak si dávají Carolina Reaper :D (podotýkám že stejně jako borec na videu od Pyra i tihle si nedávají chilli poprvé). Normální člověk který nejí chilli a dá si třeba takové bude mít nejspíš popálený jícen, několikrát převrácený žaludek a podobné věci uvnitř těla. O brněních a zimnici nemluvě ;)

http://www.chillipikanterie.cz/katalog/chilli-seminka/carolina-reaper-hp22b.html

Jozzi našel sem tvojeho mladého :D a zase se v tom hrabal :D

post-56780-0-93753400-1453374293_thumb.j

Ondra já už se ničemu nedivim ...

Já bych tady něco napsal,ale to by nebylo jen na ban :D 

Jozzi našel sem tvojeho mladého :D a zase se v tom hrabal :D

:D :D :D 

Jo a pochlubím se v čem jsem dneska celý den jezdil :p  :kol-17: Dobré to bylo jak cyp :D Náhon 6x4 a dohromady i s půlenýma 16 kvaltů :D Než jsem se dokvaltoval nahoru,tak už jsem zase kvaltoval dolů :D  :smich:

post-90342-0-17381000-1453395025_thumb.j

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.