Malta Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 jo to on se tak vyjádřil, když jsme onehdá probírali roomster sraz, tak prohodil ... oni aj dodávky mají svoje srazy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 jj, já vím, vždyť má skoro pravdu. MPV = skoro dodávka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 (editace) Přesně tak A když k tomu dojde,tak s dodávkou jezdí i Michal a i ty Marťo EDIT: nějak se mi nenačetli poslední 2 nebo 3 odpovědi Editováno: 1. Září 2016, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 nebojte syncy,sleduju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 (editace) A tak hodím taky něco do placu ať je sranda Včera jsem zapadl tak,že mě musel tahat nakladač Hold nějaký mix kalů,uhlí a vody prostě to bylo měkké,propadlo se to a ani uzávěrky nepomohly EDIT: ty fotky jsou nějaké malé Editováno: 1. Září 2016, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 A jéje, profík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Stalo se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 neboj,dostaneš spec.lano na3prsty tlusté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 a jak je možné zapadnout s tatrou?po žních jdeš k turkovi. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Na žních jsem byl raz s Dafem Zeptej se Michala co tam mají u nich v robotě za bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 před 12 minutami, mičurin napsal: a jak je možné zapadnout s tatrou?po žních jdeš k turkovi. Tak alespoň Pražákům nezboural sloupek. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Září 2016 Sdílet Vloženo 2. Září 2016 Ondro mou robotu tu prosim nezverejnuj No a ja uz tu nepisu proto jelikoz tu chodi i nejaci ...... napr. Voic.. a pak tu prohodi jednu nemistnou poznamku aby se vedelo ze nas sleduje a to me odrazuje zde psat no a proto jsem se presunul nekde jinde kde si piseme s dalsima od tud a je klid 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Září 2016 Sdílet Vloženo 2. Září 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Září 2016 Sdílet Vloženo 2. Září 2016 Se nesmíš nechat rozhodit provokatérama - na ně platí totální ignorace (anebo BAN). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Září 2016 Sdílet Vloženo 2. Září 2016 přesně toto mě napadlo taky dáme mu BAN a bude klid 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Září 2016 Sdílet Vloženo 2. Září 2016 A dneska jsem pro změnu tahal kolegu já Beztak zase budou ty fotky malé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Září 2016 Sdílet Vloženo 2. Září 2016 Koukám, že je to tam u vás samej umělec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Září 2016 Sdílet Vloženo 2. Září 2016 Ondro jsou, kup si větší mobil 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Září 2016 Sdílet Vloženo 2. Září 2016 Pawouk-hold je to měkké jak cyp Malta- to je nápad do pranice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Září 2016 Sdílet Vloženo 2. Září 2016 Nebyl to náhodou Bullets? https://www.novinky.cz/koktejl/413570-ridic-pouzil-na-dalnici-misto-trojuhelniku-cervene-papriky.html 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 3. Září 2016 Sdílet Vloženo 3. Září 2016 Ondra,pujdeš na školení do jzd(siláže a řepna kampan)a plat od fury Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 3. Září 2016 Sdílet Vloženo 3. Září 2016 (editace) Něco málo z přírody.2a4 pro tchynu Editováno: 3. Září 2016, autor: mičurin 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Září 2016 Sdílet Vloženo 4. Září 2016 https://www.novinky.cz/bydleni/jak-na-to/413518-jak-udrzet-pavouky-mimo-domov.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Září 2016 Sdílet Vloženo 4. Září 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Září 2016 Sdílet Vloženo 4. Září 2016 Prý tady dlouho nebylo jídlo,tak něco ze včerejška Selátko a nějaké maso plněné mozzarelou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.