Duben 13, 20196 r Jozzi, přeji ať to v pondělí urvete, když to dnes neklaplo v Plzni, ale obávám se, že mi dnes prohráli s letošním mistrem extraligy
Duben 13, 20196 r Autor Mockrat dekuji, Toho se bojím taky , Liberec válí a bude problém je zastavit. Kluci už jsou unavení
Duben 13, 20196 r jasan, svět se nehroutí, chleba levnější nebude a jsou taky jen lidi. Libor Zábranský už slíbil, že na příští sezónu nakoupí hráče, aby to byla zase úspěšná sezóna
Duben 15, 20196 r Jozzi obrovská gratulace k vyprášení plzeňského kožichu ? ... ovšem s Libercem to nebude vůbec jednoduché ... ale zase na druhou stranu, za druhou finálovou účast po sobě, byste si už ten titul také zasloužili . Celá Morava vám fandí a drží pěsti, včetně Komeťáků
Duben 18, 20196 r Diky Barci za odběr kol ať slouží a za jejich krátkou návštěvu s Malťákem ?. A jelikož jsme načali spolu téma jizby. Lidi co změnit lokál. Začíná to tam trochu kvalitně upadat a nezda se pouze mi. ? min plácek jsme měli tvrdý nekvalitní a ne zrovna levný nevím jak ostatní , obsluha kapánek zmatená. Co najit jiný plácek na ty naše lokální srazíky? ? Za každý koment budem všichni určitě rádi. Pište případně i návrhy. ?
Duben 18, 20196 r Jsem za zmenou hospody nebo plackovni Poslednim krat mel jsem teply a cerstvy placek. Ale ten placek co objednal Jurek to byla porazka. Strasne dlouho cekal. Uz jsem myslel ze tato blondina zapomnela o nim. Ja bych zkusel tuto Lutenu nebo jak to jmenuji, nebo udelam se tam vylet.
Duben 19, 20196 r Taky bych se přikláněl pro změnu lokálu. Jinak souhlasím, placky jsou dražší (co v dnešní době není?) ale bohužel taky menší...
Duben 19, 20196 r Patriku, to je ta hospoda, jak jsem se spolu bavili a já si nemohl vzpomenout na název, co navrhoval Jozzi a jak to tam padlo, že tam zrovna byly vánoční trhy. je to tato https://www.lutena.cz/
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.