ASPIRE Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 No mi bylo receno prestan kurit a muzes si kupovat veci na auto. Jinak pry vse jen na sebe jak dela ona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 To uz mi rict nemuze , bo jsem prestal kurit jak jsme se poznali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 tak leda ze by si opet zacal a treba rekne. Prestan kurit a muzes mi neco koupit na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Nachvíli přestalo pršet tak jsem aspoň trošku povysával a obetřel introš. Rovnou jsem taky vyměnil koberečky za letní a taky jsem poladil tlačítka na středovém panelu za mě ideální den PS: vím že to je obyčejný introš staré Fabky ale i tak se mi líbí 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Prý obyčejný introš staré Fabky ... já jsem teď po zimě dával do pořádku svou Fabii 1 a jak jsem do ní po osmi měsících sedl z Rapida, tak je to jak nebe a dudy. Jako bych sedl do křesla k hostině z dřevěné židle v kuchyni. tak leda ze by si opet zacal a treba rekne. Prestan kurit a muzes mi neco koupit na auto Aby Ti ta Tvoje nezmrzla, jak přestaneš "kúriť" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Sakra jak vidim tu lekarnicku v tom kufru jsem si vzpomnel ze mi ted nekdy konci. Co ma zmrznout ? Jsem trochu pomalejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Zo slovenstiny topit Kua, ja uz ji tam vozim od novoty, to uz asi bude propadla ni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 No to určitě jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Pepane kde v Berusi ? Tak to urcite ano :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Ony takové prošlé nůžky a obvazy už mají na svědomí nejeden život. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Jo uz jsem to pochopil kúriť ale ja psal kuřit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Lepsi zachranit zivot proslym obvazem nez zadnym. To uz jsem jednou resil s policii a uznal ze ano a skoncilo to domluvou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 To jsem teda ve svém okolí ještě neslyšel, že by prudili až tak, že by zkoumali i data v lékárničce. Ale tak prošlý obvaz, to je jasný nepřítel státu a chce to alespoň několik minut BK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 No ono se staci podivat na obal a tam je pouzitelnost. Je sice pravda ze to bylo asi pred 10 lety ale stalo se mi to. To zrovna byla nejak ta jejich bezp. akce. A pokud si jeste pamatuji ze rikal ze se za to dava pokuta. a urcite to bude i ted. Ale hledat to nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Jiste ze v berusi, hodil jsem ji k rezerve at vim kde ji najdu, kura, zitra ye po ni podivam a povymenuju to z vercajkem v robote Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 tak to bude urcite jeste v zaruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Aby to v robotě nebylo ještě horší Já si zase myslím že ta stovka nebo kolik stojí ta nejobyčejnější lékarnička je lepší než se s chráničema hádat... Protože: pravidla: 1) Pomahač a chránič má vždycky pravdu a udělí pokutu 2) Když nemá pravdu, tak stejnak udělí pokutu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Jsem se byl ptát v lékárně a říkala mi náhradní náplň 180,- a kompletní 230,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 (editace) Dá se sehnat i za necelé kilo v různých akcích nebo na internetu. V obchoďácích klidně i 3 - 4 stovky. Editováno: 25. Květen 2015, autor: slapnahrabe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 (editace) No a plus postovne jsme opet na ceně kolem 200,- Editováno: 25. Květen 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 A ještě ke všemu je pro motocykly ale i tak se dá natrefit na tu levnější i tady u nás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 kupoval jsem v Bauhausu tuším za 150,- v takové té tmavomodré plátěné taštičce (Sheron výrobce), bo tu plastovou krabici bych fakt neměl kam dát, naprosto neskladné. Výměnným způsobem jsem to zkusil jednou, kdysi dávno a vyšlo to dráž, takže na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Ja kupoval asi pul roku zpátky za 99 v akci v makru, také v nějaké taštičce latkové jen. Ale ty plastové tam měli taky, jen tuším asi o dvacku dražší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Lékarnička aha to sem taky myslím dostal. Nezapomenu na technickou z motorkou mate lekarničku? No mám a ukažete otevřu kastlík usměju se na něj a že ji nemusím vytahovat. On se ptal proč. Říkám když ji vytáhnu tak už ji nedám zpět. Tak to zavřete. Protokol lékárnička ANO platná ANO. :D Otočil se na patě, ale za odměnu mi to nastartujte, ten zvuk to bude mít úžasný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Patriku co mas za motorku ze ma tak uzasny zvuk ? Nejakeho copra ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.