filippatrik Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Neuvazoval si nad velkym a pryc nebo vnitro ? Misto balikovacu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 S myšlenkou jít na velký kamión si taky pohrávám Ale pořád tam člověk musí mít 21 let že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Tak solo zatim zadny naves 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Neser Ale lákalo by mě to u velkého kamiónu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Popravde muj sen ale nejdu do toho skrz napi** psanych penez ani ty papiry si nedelam protoze bych se asi neudrzel...ale asi vim co te na tom laka to proberem osobne nekde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Jasně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 To nejste sami, koho by velký auto s návěsem lákalo . Zrovna řeším zda je nějaká možnost si vyřídit profesák a C+E bez toho aniž bych to musel platit A zatím to vypadá, že by to teoreticky mohlo i jít A jo, jinak právě končím v práci a povalím, chtěl jsem jit na jedno ale asi to kašlu a jdu rovnou spát, tož si ho dejte kdyžtak někdo za mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 S myšlenkou jít na velký kamión si taky pohrávám Ale pořád tam člověk musí mít 21 let že počkej, to chceš říci, že jsi ještě takový štěně jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Jo to přesně chtěl říct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Tak jsme dneska byli s moji na vyletu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Tak jak jsme se bavili v sedlistich sem vyhodil ten polystyrenovy nesmysl a hned je misto kde strcit haderku lekarnicku a drobnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 počkej, to chceš říci, že jsi ještě takový štěně jo? No Někdo tady musí snížit věkový průměr 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Máš ty vůbec občanku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Však proč myslíš, že ten náklaďák, který má v práci má jen motor do 50 cm3 a 4 kW... - aby ho jako 15-ti letý mohl řídit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Nemám,chodím na základku a je mi 13 let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 No právě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 A Fabku a náklaďák mám na dálkové ovládaní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 No jistě. https://www.google.cz/search?q=tatra+na+bowden&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=CWZnVfrhL8i1UbGIgLAP&ved=0CCAQsAQ&biw=1446&bih=869 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Juuu ondra a pujcis mi ovladani ? Rc modely jsou bozi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Ne To je moje 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 A vylet do bunkru doufam ze jste si zasli na prohlidku ? Patriku sakra ten polystyren asi taky vytahnu vic mista se hodi. Ondro jasan nic nepujcuj auta a zeny se nepujcujou 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Přesně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Ja bych to jen upřesnil - Auta, ženy a peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 No tak par drobných sem tam půjčim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Neser Ale lákalo by mě to u velkého kamiónu No práce na kamionce je fakt pro dobrodruha bez závazků. Jezdíš po Evropě,ale nejvíc z toho vidíš akorát silnici,překladiště,trajekty,PB vařič,otvírák na konzervy atd. Pokud chceš vytřískat prachy,tak se musíš setsakramentsky otáčet. No a profesák (pokud ho nemáš ) to je taky pěkný ranec prachů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.