Ondra16V Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Díky Galvi->jak něco budu vědět tak tu napíšu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 (editace) Takže jak jsem slíbil tak píši Dneska ve 13:00 mi měli volat z O2 ohledně toho tarifu a do teď nikdo nevolal Vodafone mi nabídl pro lidi do 26ti let (Aspire,Malta,Pawouk,Jozzi a další co zde zvyšují věkový průměr-prosím,dál nečtěte ) Mi nabídli za 494/měsíc BEZ SMLOUVY,10hod.volání zdarma do všech sítí,sms,internet 1,2Gb. A u T-M mají teď akci za 499/měsíc neomezené volání,sms,internet 400Mb,ale je to podmíněno smlouvou na 2 roky+nové tel. číslo. Já jsem zvolit T-M býť za cenu nového čísla Galvi,stačí takto? EDIT: název tarifu je->S námi síť nesíť bez dat Editováno: 31. Květen 2015, autor: Ondra16V 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Jo díky, no mě přijde celkem zajímavý ten Vodafone, i když taky žádný zázrak T-M je pro mě k ničemu, 400 MB je pro mě hrozně málo, protože se přes telefon připojuji i na počítači v praci a to bych za 14 dni už nenačetl ani e-maily. Jde vidět, že když se chce, tak se i snaží, no jak mě na*erou, tak asi zkusím ukecat ten komplet neomezený nejlépe do 500,-/ měsíc, klidně i se smlouvou ale se stávajícím číslem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 No pro mě je zase strašně málo 600 volných min,protože pracovně toho provolám opravdu fest a tohle by mi nestačilo.internet v tom pro mě není prioritou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 (editace) Ondro :D proc to nemuzu cist vsak mi je 22 roku ? Mlady synek. Ja mam od vodafonu tarif bez smlouvy 100 min 50 sms a 150 MB dat. za 350 KC ,- a mam problem velky to provolat a pro esemeskovat. Data to uz je horsi. Editováno: 31. Květen 2015, autor: ASPIRE 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Michale máš tam chybu tobě je 2x22roků :D No pro mě je na prvním místě to volání.Vím jak to chodí s některými zákazníky...případně něco když řešíš s firmou Sms nějaké napíšu,ale moc jich nebude a ten net pro mě není taky úplně to hlavní Doma jsem na wifině a když jsem mimo tak jen nakouknu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 :D nene vim to uz 20 roku stale slavim 22 tak je to bez chyby Jinak cislo uz jsem si ulozil a to tve stare smazal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Jojo,to staré budu ještě chvíli taky provozovat ale potom už jen to nové No já se zatím za svůj věk stydět nemusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 No vsak ja se za nej taky nestydim 22 roku je krasny vek To stare uz nemam jsem si ho hned premazal. Ale mozna ho jeste nekde bude kde to nebylo synchronizovano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 22 je top věk Jo tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 A jelikoz jsem mlady kluk tak uz jdu spat Dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 (editace) Hoši,někdo nějakého tipa na nový telefon? V cenové relaci cca +-4000,- Podmínkou je aby telefon měl diodu,protože jak jsem si loni kupoval tu moji Lumii tak jsem si bohužel nepřiplatil a teď při hledání balíku v autě když není světlo toho těžce lituju Mě osobně třeba více vyhovuje systém Windows než Android Kladné recenze a i paní u T-M mi ten telefon doporučovala Případně jestli někdo neví nebo nemá nějakého tipa na konkurenci? Jo a nepospíchám na to,může se stát že třeba 2-3 měsíce budu ještě pokukovat bo přecejen ten současný mám cca rok Co třeba toto? https://www.alfa.cz/product.php?eid=10514500000000030VD Editováno: 31. Květen 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Doporučuji http://mobilni-telefony.heureka.cz/huawei-honor-3c/ mám ho asi 2 měsíce a luxus, jediná nevýhody je, že nemá podsvícené tlačítka, ale dá se na to zvyknout. A paušál mám tento http://www.emtecko.cz/index.html akorát já mám ještě o něco nižší ceny - firemí benefit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Ondro a co kdyby sis koupil u ťamana čelovku za kilo ,než řešit nový mobil s diodou. Měl bys při tom hledání balíků volné obě ruce. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 (editace) Ondro prodám ti svoji Lumii 800, diodu má a hned dvě. Je nerozbitná, stále hezká a jako nová. EDIT: A do cenové relace se nějak vejdeme Editováno: 31. Květen 2015, autor: Galvi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Woody: Díky za tip Karlos 61: To mě taky napadlo ale mobil mám neustále u sebe Galvi: Jojo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Však čelovku můžeš mít pořád na hlavně Karlos dal dobrý tip 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Jo,aspoň tě poznáme z dálky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Hlavně nezapomen přes den svítit. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 RS na výletě 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Smolko na vylete alebo skor po... -- Z mobilu 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Profesák naštěstí mám Já čekám... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 wirer tak to je masakr :-D vrahu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Jestli aspoň desetina jsou z toho komáři, tak je wirer hrdina 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.