Červen 1, 201510 r takže včera další milník na Čendovi , jen než jsem stihl nahodit foťák na mobilu skočila tam jednička
Červen 1, 201510 r Bando dostali jste taky dnes do windowsu oznameni at si stahnete ty windows 10 ? Nejak nechapu co to ma znamenat. Mam w7 ultimate a ten 10 bude co ?
Červen 1, 201510 r Syncy ja mam v garažu taku fajnu lampu jak mjeli staři haviři.Na karbid,svítí ja cyp,a jak je zima tak i hřeje.2 v1.Kdo má zájem?
Červen 1, 201510 r Michale: Taky jsem to dostal na netbook, jsem zvědav co to bude, dal jsem že to chci :-D
Červen 1, 201510 r Antena , leskle sloupky , nalepka champion a to nejdulezitejsi je snizena Co jsem vyhral ? Jsem si ted dal na PC a lepe to jde videt.
Červen 1, 201510 r Jo a ja taky dal ze to chci jak na PC a na NTB taky. Jsem zvedav co to bude Ale prvne az to bude si to naistaluji na NTB a pak se rozhodnu jestli to dam i na PC.
Červen 1, 201510 r Autor Mas u me bludistaka kura tech nalepek jsem si ani nevsiml nekde tu jeste jedny mam
Červen 1, 201510 r Pepane pokud mas jeste ty Championy a uz je nechces vem je na sraz bych je koupil. Kdyz uz mam toho championa edici.
Červen 1, 201510 r Michale to bude lepší Jinak zdraví vás pracovník společnosti Dachser(u) Jiných polepů si nevšímejte PS: trochu se to (samozřejmě že samo) zašpinilo
Červen 2, 201510 r Michale to jsou jen polepy protože oni mají i stěhování Ondra a toto sa ti ešte nestalo ? Alebo niesi to dokonca ty ? No dovol
Červen 2, 201510 r Tak jako paleťáky jsou kundy, bych se nedivil kdyby todle někomu udělal Ale když nad tim přemýšlím, tak mi to přijde nějaké divné.. Přední část paleťáku je ku*evsky těžká a navíc se mu to převrátilo ještě dřív tož to měl vůbec za půlkou... To už je umění
Červen 2, 201510 r Sakra tak to nic Bo úplně stejná Fóbie a ten za volantem bych řekl že si byl ty EDIT: nemáš dvojníka? Upraveno Červen 2, 201510 r od Ondra16V
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.