Galvi Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Velím si sám... a bohužel si 2 dny volno kvůli práci udělit nemůžu. Musím tam být minimálně do 22.6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 A co kdyby jsi skusil neoprenový oblek. Je elegantní,přiléhavý,není v něm zima a chrání proti UV záření lépe než kdejaký krém. Vypadal bys jako James Blond. Má jedinou nevýhodu - nesmíš v něm prdět,poněvadž by ses pak neponořil. :D nemam slov Jirko je skoda ze neprijedes ale jednou za cas se to dovoluje . Ale nevim co budou delat ti co budou chtit neco nakodovat kdyz si ten nas hlavni koder . Ondro mas stesti ze ty fotky jsou malinke a nemusim na ne klikat pro zvetseni bo fuj takovy humus to nemusim videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Jsem si dnes dopoledne rikal co se mi tu u baraku deje bo ty Krystof ma zkusebnu. Vcera v noci tu prijela velka dodavka i s privesem a vytahovali aparaturu. Rano tu prijeli vschni Krastovcovci a za chvili prijela i ceska televize a neco tu tocili. Tak si rikam asi o nich toci nejaky dokument jak chodi na zkousky a oni prichystali toto http://karvinsky.denik.cz/kultura_region/denik-byl-u-toho-krystof-necekane-zazpival-doma-v-havirove-20150608.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 To mi kluci vysvětlete co ten pták pitomej musel sežrat... Jinak dnes proběhlo zapojení přední kamery v Golfu u Váši v Prostějově přímo na pojistky auta, tak aby se kamera sama zapínala a po vytažení klíče po chvíli sama vypla a její provoz byl úplně bez starostí. Vše se mu povedlo na 1- super práce Takže kdyby jste někdo něco takového potřeboval, mohu jej jenom doporučit. Jozzi: Kamera je v této době bohužel nutnost, a to nejen kvůli bezpečnosti, ale hlavně pak ulehčení se hádaní a dokazování spousty věcí s pomahačem a chráničem. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 tipuji májovky třešně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 No ptáček dostal průjem už jsem to taky zažil Škoda že tu u nás nemáme taky nějakého sikovneho elektrikare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 doma parkuju v letovém koridoru čápa (mají hnízdo na komíně cca 50m vzdušnou čarou)... a ten když se trefí, to stojí za to 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Příště foto prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Toho červeného fešáka se stříbrnými lištami jsem potkal v pondělí u Klimkovického tunelu. Jinak čím rozpouštíte / odstraňujete tu entomologickou sbírku na autě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Ja tu sbirku humusu odstranuji takto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Jednoduse, zavezu ro znamemu na mycku a dam mu vydelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Dnešní výsledná spotřeba Jo a Orbit jako spolujezdec K modrému autu modré žvýkačky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 ... na takovéto domací žvýkání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Jojo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Fajny drzak 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 A to celé mě stálo v Albertu celých 40 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Mi říkej že máš Liborovy ručičky z Lamba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 No Ondro na to ze mas obsah trilitr tak to je dost slusna spotreba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Aspire->taky si myslím Mi říkej že máš Liborovy ručičky z Lamba Jj,jsou to ony mám je v autě už tak 2 měsíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Vcera takmer 16 hodin som v robote, to som este nebol...no nic, sprcha a spat. Rano 5:05 budicek a o 6 uz v robote... -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Poslední dobou tu je nějaký klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 No furt robim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 My co už máme rozvezené :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Kua ja jeste ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 :D Minulý týden mě s náklaďákem stavěli a vpoho a dneska málem taky ale já jsem byl kurva a odbočil jsem před něma vlevo Takže nasrat a obesral to ten za mnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.