Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Kamarádka ,se kterou se známe od narození svých dětí,ženila syna.

Byli jsme i zároveň na hostině a já jsem při tom svezl nevěstu.

Nalitý jsem byl jak žok,samá minerálka. Končil jsem ve 3.h.ráno posledním

rozvozem novomanželů domů.

Vloženo

Výzdobu mně dělala právě ženichova matka.

Měla to dopředu vymyšlené,a ta fialovobílá kombinace s černým podkladem byla úžasná.

V reálu to bylo ještě hezčí než na těch fotkách. Já to tak neumím pěkně zachytit.

Vloženo (editace)

Jsem pred tremi roky rozvazel svatbu a to na obrad a pak na hostinu a dal jsem rekl ze zpet jezdi taxi tak jsem odvezl auto a sel chlastat s nima :D

Editováno: , autor: ASPIRE
Vloženo (editace)

ja mel primo od nokie a spokojeny :)

A nebyl by odkaz co a jak? Já pravě budu Nokii kupovat a má Qi nabíjení už v sobě, tak chci jen nabíječku k tomu přikoupit.

Představuji Vám mého Kevina ve svatebním.

Teda nádherná leštěnka. Když se nějaká tmavá nebo černá barva pořádně naleští, tak je to luxus  :kol-47:

EDIT: Michale díky za odkaz, mě nenapadlo na forum s androidem vůbec vlézt.. Přitom nabíjení je stejné  :)

Editováno: , autor: Galvi
Vloženo

Karlos toho ženicha znám jmenuje se Víťa a je to kuchař s Lázni  a hostina byla ve společenském domě v lázních Darkov že.On to chtěl 6.6.svatbu ale měl smůlu protože to jsem se ženil jáááá hahahahha  :kol-28:  

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...