jozzi Vloženo 14. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Jay Kay, to mi povídej, kvůli Top Gearu jsem špatný už několik dní.. Pitomá BBC, kvůli takové kravině... Jeremy je už prostě takový a bez něj to nikdy nebude ono. Kolikrat už jsem dostal přes hubu a fšecko bylo v rychtiku , tu dostane nejaky katering man a zlikvidujou kvuli tomu nejlepsi motoristicky pořad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Galvi: Moje žena má radost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1070717106288280&id=141423472550986&fref=nf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 No právě... Nechápu to,.. Ale myslím si, že bez Top Gearu to půjde s BBC hodně rychle dolů, byl a zatím i je to jejich nejvýdělečnější a nejsledovanější pořad.. Pořád doufám, že se to zase zašlape pod koberec jako u ostatních průserů.. Navíc skončit jen tak uprostřed serie.. To je na palici.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 No sranda je ze ta serie je predtocena ni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 No snad to nějak dopadne? JC končí smlouva ke konci Března,tak se uvidí? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Jen některé věci, studio byly vždy ve středu před vysíláním a ve středu bylo zrušeno, takže nemají co vysílat... Předtočeno mají jen pár aut a nějaký challenge.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 A ty zahranicni alternativy jedou jenom na licenci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Četl jsem od něj 2knížky a paráda. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Jsme slavní p*čo http://www.novinky.cz/krimi/364264-agresivni-bachyne-napadla-v-bohumine-psa-les-je-nyni-obehnany-paskou.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Jozzi: Jo, ty nemají s Jeremym, Richardem a Jamesem nic společného, je to jen kopie a ne příliš povedená.. Co jsem sledoval Americký Top Gear, tak je to jen opakování už odvysílaných vtipu z Britského Top Gearu... Ono Britové ať jsou jací jsou, tak ty jejich vtipy jsou prostě nej... Jay Kay: Jeremyho knihy jsou boží 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Tak ted jen doufat že přijdou z nějakou alternativou někde jinde , ono by bylo na pytel kdyby to tedka Jeremy jen tak zabalil ...jinak taky jsem četl , mam ještě par před sebou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Jsme slavní p*čo http://www.novinky.cz/krimi/364264-agresivni-bachyne-napadla-v-bohumine-psa-les-je-nyni-obehnany-paskou.html doufam žes vzal kulovnicu a běžel tam , viš co by to byl bramborak nadivoko ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 doufam žes vzal kulovnicu a běžel tam , viš co by to byl bramborak nadivoko ? Jasně Jinak když řešíte TG tak mě to přivádí k tomuhle http://www.autoforum.cz/zajimavosti/je-po-vsem-jeremy-clarkson-konci-top-gear-je-mrtvy/ uvidíme jak to bude dál A knížky od Jeremyho jsou super Moje sbírka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Ondra 16V: dikes už vim co k narozkam 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 A co borok stig ? to ho zavřou spatky do krabice a odešlou do činy ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Žlutou a růžovou mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 (editace) Stig půjde asi zpátky na farmu... https://youtu.be/QRyUeqSD_1k Editováno: 14. Březen 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 :D V tistene podobe mam taky jednu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Ondra 16V: dikes už vim co k narozkam Není zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Čau čau asi ted trochu od tématu...ale tohle vidím prvně a pěkně cumim...hybrid rapida a fabule 2 http://www.indiancarsbikes.in/road-test-report/2015-skoda-rapid-1-5-tdi-black-review-99881/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Indický Rapid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Te prekvapim ale je to predek fabia a zadek polo a zas ne leda jake polo ale vyvozni polo a ano je to pro undii Treba tedka je v cine novy rapid a ten zas je sedan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Ji to jsem se docent:) ale vypadá to šílené teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Tak uznali to jako perspektivni pro tamni trh a ono to vazne ma zavratnou prodejnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.