Červen 21, 201510 r Autor Akorát nějaký blbec s Fabií kazí tou prdelí partu To vypada ze se na nas chtel vy**at a jet na grilovani
Červen 21, 201510 r Náhodou včera jak jsem jel z tohoto srazu na ten do toho Hlučína tak jsme pak jeli na wapku a tak jsem to při jednom v areálu Pierana owapoval-3min-20kč ale slabý proud vody Takže bacha Filippatrik:Pěkný záběr na mé kola :D
Červen 21, 201510 r Patriku perfektni fotky jsem si ani nevsiml ze si fotil . Ondro to kolo je pekny hnus v zime lesti a vlete umyva destem a kde je ta luzkova uprava ?
Červen 21, 201510 r Přehodnotil jsem to kvůli počasí a domů jsem dorazil okolo půlnoci a ráno zase v cca 7:50 jsem byl tam Pár lidí jelo na noc domů,někdo spal v autě,někdo ve stanu,někdo v chatce A v září Pasohlávky na celý víkend
Červen 21, 201510 r Počasí nám celkem vyšlo-chcalo jak jsme někde byli třeba v bunkru Auta se prostřídala,někteří tam byli jen včera,většina zůstavala-aut dohromady bych střelil tak cca 20?
Červen 21, 201510 r Kolik bylo jednickovych a kolik dvojkovych ? Jestli vubec jezdi dvojkove na ty srazy bo co jsem kdy videl tak tam vetsinou vzdy byly jednickove.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.