filippatrik Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Já bych taky bral Rapida ale výplata by asi nepobrala měsíční výdaje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 No rapid mi taky dost ubírá z výplaty, ale zatím se to dá. A povolání mám stejné jako ty, jsem strojník. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 hade Ano? Dědo? fááákt? No já bych spacebacka bral, ale ne a ne sehnat sponzora ... a navíc už mi sebrali s nabídky MPI motor (předělatelný na LPG) , takže z toho asi nic nebude Plynař zas..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Copak Ondra :D nefandíš plynu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Plyn stojí za véééélký kosočtverec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 i ty provokatére jsi ještě mladý, než aby jsi věděl co je plyn ... to ti ještě paní učitelka utírala zadek ve školce , když už jsem brázdil silnice se šáde na LPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 to tu zase bude diskuze už to vidím 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Chudák Ondra už utekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 neutekl, ale musel jít po večerníčku spát, holt je to ještě malé štěně :D 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 To víš Už sis vzal prášky na prostatu a tlak? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Že vy se musíte furt špičkovat Ondra už vidím jenom to jak se ti změní zase Pošťak a pytlák na něco jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 On dříve než mi to přepíše tak zase zapomene co chtěl udělat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Hrůza...nic lidi někdo musí taky do práce Tak se tu mějte čaues Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 no máš štěstí, že mě zatím, nenapadá nic trefného, co bych ti tam dal, ale až to jednou přijde .... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 No chtej za to cely 30kc Jozzi zajistis skrkem Aspire uz sem sundal ze zadku auta TSI ale nemam silon a zbytek mi nehtama nejde Ja se te ptal jestli chces silon ze ho mam jeste v kufru ale pokud mas doma dreveny kolicek na pradlo tak ho rozeber a na slunku az to to trochu ohreje to podloubnes melo by to taky jit. Ty pismena tam moc nedrzi. Jo mam to zajistene skpaskou tou stahovaci a urizly ten konec. No a kdyz to bude nekdo chtit ukrast tak bude muset mit sebou nuz bo kdyz to bude chtit urvat tak akorat znici tu krytku a bude mit stejne zlost jako ja 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 no máš štěstí, že mě zatím, nenapadá nic trefného, co bych ti tam dal, ale až to jednou přijde .... Kdo si počká ten se dočká co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Zdar pánové, kdyby jste se nudili můžete mrknout, včera v Karviné. ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 No doprdele co delal. Usnul? Tak koukam ze radost jak cip. Hlavne at vsechno zaplati a opravi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 No ty vole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Kdo si počká ten se dočká co? to si piš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Mno pořádně nevíme, jak vylezl tak byl mimo a následně nafoukal 0,08. Což je prakticky 0, pak jel asi na krev atd takže se uvidí tam. Se zaplacením všeho mám trochu obavy, ale tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 to si piš Kují Zdar pánové, kdyby jste se nudili můžete mrknout, včera v Karviné. ZDE No ty vole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Ondra nezrobiš nic no ..... jen jsem rád že zrovna nešel nikdo kolem firmy pač tohle by se asi blbě rozchodilo ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Bohužel nenaděláš nic no... Ale auto v takové kombinaci a které máš doma půl roku twl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.