Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Já bych taky bral Rapida :D ale výplata by asi nepobrala měsíční výdaje :D

No rapid mi taky dost ubírá z výplaty, ale zatím se to dá. A povolání mám stejné jako ty, jsem strojník.

hade :kol-46::kol-28:

Ano?  :kol-28: Dědo?  :kol-46:  :kol-46:  :kol-28:

fááákt? No já bych spacebacka bral, ale ne a ne sehnat sponzora ... a navíc už mi sebrali s nabídky MPI motor (předělatelný na LPG) :kol-26: , takže z toho asi nic nebude :kol-28:

Plynař zas..... :D  :kol-28:

Copak Ondra :D :D :D nefandíš plynu ? :D

Plyn stojí za véééélký kosočtverec :p  :kol-28:

i ty provokatére kol1

jsi ještě mladý, než aby jsi věděl co je plyn :kol-46:  ... to ti ještě paní učitelka utírala zadek ve školce :kol-46: , když už jsem brázdil silnice se šáde na LPG

:D to tu zase bude diskuze už to vidím :D

Chudák Ondra už utekl :D

neutekl, ale musel jít po večerníčku spát, holt je to ještě malé štěně :kol-46::D :D

To víš  :kol-28: Už sis vzal prášky na prostatu a tlak? :p  :kol-28:

Že vy se musíte furt špičkovat :D Ondra už vidím jenom to jak se ti změní zase Pošťak a pytlák na něco jiného :D

On dříve než mi to přepíše tak zase zapomene co chtěl udělat  :kol-46:  :kol-28:

:D Hrůza...nic lidi někdo musí taky do práce :D Tak se tu mějte čaues ;)

no máš štěstí, že mě zatím, nenapadá nic trefného, co bych ti tam dal, ale až to jednou přijde .... :kol-147:

No chtej za to cely 30kc :D

Jozzi zajistis skrkem :)

Aspire uz sem sundal ze zadku auta TSI :D ale nemam silon a zbytek mi nehtama nejde :)

Ja se te ptal jestli chces silon ze ho mam jeste v kufru :D ale pokud mas doma dreveny kolicek na pradlo tak ho rozeber a na slunku az to to trochu ohreje to podloubnes melo by to taky jit. Ty pismena tam moc nedrzi. Jo mam to zajistene skpaskou tou stahovaci a urizly ten konec. No a kdyz to bude nekdo chtit ukrast tak bude muset mit sebou nuz :D bo kdyz to bude chtit urvat tak akorat znici tu krytku a bude mit stejne zlost jako ja :D

no máš štěstí, že mě zatím, nenapadá nic trefného, co bych ti tam dal, ale až to jednou přijde .... :kol-147:

Kdo si počká ten se dočká co?  :kol-28:

Zdar pánové, kdyby jste se nudili můžete mrknout, včera v Karviné. ZDE

No doprdele co delal. Usnul?

Tak koukam ze radost jak cip. Hlavne at vsechno zaplati a opravi. :(

No ty vole  :o

Mno pořádně nevíme, jak vylezl tak byl mimo a následně nafoukal 0,08. Což je prakticky 0, pak jel asi na krev atd takže se uvidí tam. Se zaplacením všeho mám trochu obavy, ale tak uvidíme.

to si piš :kol-28:

Kují  :kol-28:

Zdar pánové, kdyby jste se nudili můžete mrknout, včera v Karviné. ZDE

No ty vole  :kol-26:

Ondra nezrobiš nic no .....  jen jsem rád že zrovna nešel nikdo kolem firmy pač tohle by se asi blbě rozchodilo .....

Bohužel nenaděláš nic no... :( Ale auto v takové kombinaci a které máš doma půl roku twl....  :kol-25:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.