Červen 22, 201510 r No rapid mi taky dost ubírá z výplaty, ale zatím se to dá. A povolání mám stejné jako ty, jsem strojník.
Červen 22, 201510 r hade Ano? Dědo? fááákt? No já bych spacebacka bral, ale ne a ne sehnat sponzora ... a navíc už mi sebrali s nabídky MPI motor (předělatelný na LPG) , takže z toho asi nic nebude Plynař zas.....
Červen 22, 201510 r i ty provokatére jsi ještě mladý, než aby jsi věděl co je plyn ... to ti ještě paní učitelka utírala zadek ve školce , když už jsem brázdil silnice se šáde na LPG
Červen 22, 201510 r Že vy se musíte furt špičkovat Ondra už vidím jenom to jak se ti změní zase Pošťak a pytlák na něco jiného
Červen 22, 201510 r no máš štěstí, že mě zatím, nenapadá nic trefného, co bych ti tam dal, ale až to jednou přijde ....
Červen 22, 201510 r No chtej za to cely 30kc Jozzi zajistis skrkem Aspire uz sem sundal ze zadku auta TSI ale nemam silon a zbytek mi nehtama nejde Ja se te ptal jestli chces silon ze ho mam jeste v kufru ale pokud mas doma dreveny kolicek na pradlo tak ho rozeber a na slunku az to to trochu ohreje to podloubnes melo by to taky jit. Ty pismena tam moc nedrzi. Jo mam to zajistene skpaskou tou stahovaci a urizly ten konec. No a kdyz to bude nekdo chtit ukrast tak bude muset mit sebou nuz bo kdyz to bude chtit urvat tak akorat znici tu krytku a bude mit stejne zlost jako ja
Červen 23, 201510 r no máš štěstí, že mě zatím, nenapadá nic trefného, co bych ti tam dal, ale až to jednou přijde .... Kdo si počká ten se dočká co?
Červen 23, 201510 r No doprdele co delal. Usnul? Tak koukam ze radost jak cip. Hlavne at vsechno zaplati a opravi.
Červen 23, 201510 r Mno pořádně nevíme, jak vylezl tak byl mimo a následně nafoukal 0,08. Což je prakticky 0, pak jel asi na krev atd takže se uvidí tam. Se zaplacením všeho mám trochu obavy, ale tak uvidíme.
Červen 23, 201510 r to si piš Kují Zdar pánové, kdyby jste se nudili můžete mrknout, včera v Karviné. ZDE No ty vole
Červen 23, 201510 r Ondra nezrobiš nic no ..... jen jsem rád že zrovna nešel nikdo kolem firmy pač tohle by se asi blbě rozchodilo .....
Červen 23, 201510 r Bohužel nenaděláš nic no... Ale auto v takové kombinaci a které máš doma půl roku twl....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.