Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

hade :kol-46::kol-28:

Ano?  :kol-28: Dědo?  :kol-46:  :kol-46:  :kol-28:

fááákt? No já bych spacebacka bral, ale ne a ne sehnat sponzora ... a navíc už mi sebrali s nabídky MPI motor (předělatelný na LPG) :kol-26: , takže z toho asi nic nebude :kol-28:

Plynař zas..... :D  :kol-28:

Vloženo

i ty provokatére kol1

jsi ještě mladý, než aby jsi věděl co je plyn :kol-46:  ... to ti ještě paní učitelka utírala zadek ve školce :kol-46: , když už jsem brázdil silnice se šáde na LPG

Vloženo

No chtej za to cely 30kc :D

Jozzi zajistis skrkem :)

Aspire uz sem sundal ze zadku auta TSI :D ale nemam silon a zbytek mi nehtama nejde :)

Ja se te ptal jestli chces silon ze ho mam jeste v kufru :D ale pokud mas doma dreveny kolicek na pradlo tak ho rozeber a na slunku az to to trochu ohreje to podloubnes melo by to taky jit. Ty pismena tam moc nedrzi. Jo mam to zajistene skpaskou tou stahovaci a urizly ten konec. No a kdyz to bude nekdo chtit ukrast tak bude muset mit sebou nuz :D bo kdyz to bude chtit urvat tak akorat znici tu krytku a bude mit stejne zlost jako ja :D

Vloženo

Mno pořádně nevíme, jak vylezl tak byl mimo a následně nafoukal 0,08. Což je prakticky 0, pak jel asi na krev atd takže se uvidí tam. Se zaplacením všeho mám trochu obavy, ale tak uvidíme.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...