Přejít na obsah

Slezská Jizba "bo u nas je fajně"

jozzi

Doporučené příspěvky

Jo morče.. To jsou super zvířátka, jen to žere a pořád se to na tebe dívá... Máme doma 2 kousky, jedno hnědé a druhé šedé a super, nenáročné, zábavné, chytré a moc to nesmrdí  :kol-28:

Šel jsem je vyfotit, ale jeden leží u misky se žrádlem a druhý na boku chrápe v jednom z domků, zrovna byly každý na druhém konci klece, ale jdou vidět oba  :D 

post-35598-0-44683900-1426419550_thumb.j

Editováno: , autor: Galvi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to jo, ale morčata su fajne, pokaždé když se na ně podíváš, tak se na tebe dívají, nikam nezdrhají jak křečci, protože tam není co sežrat, takže když jsem mu dal misku doprostřed pokoje a položil je vedle, tak tam ležely asi 2 hodiny :D.. Jednou za týden jim vyměníme piliny, akorát zežerou hromady zeleniny a sena. Seno mají nonstop a zeleninu dostávají ráno a večer. Takže zase tolik starostí s nima není.

Odkaz ke komentáři

Zadne barva sincy :D Jirko mas je fajne. Pepo mas nekde fotku toho prasatka ?

Jsem dnes byl na fauna trzich a byly tam i ty plesata morcata a to byl luxus ale jak vim tak starost o ne je dost narocna tak me to preslo :D a pak tam byly nejaka obri morcata i s rodokmenem vystavni kousci a sileni mazli.

Jdu do auta testovat antenu :D

Odkaz ke komentáři

No ty nahatá morčata se mi nelíbí teda, ty moc chlupatá taky ne, proto máme krátkosrsté.. A náhodou obě dvě naše mají taky rodokmen, brali se tehdy od nějaké chovatelky chvilu po narození a každý měl k sobě asi 3 A4 svých předků a ras a buhví čeho  :D Ještě nikdy jsem to nedočetl   :D

Odkaz ke komentáři

No fiha tak to urcite budete chtit i mlade na chov ?

Jinak byl jsem v aute a ten kablik jsem rozebral a radio ho nechce akceptovat. sakra. Kabel je spojen ale ted nevim jak je to v tech koncovkach tam jsem se jeste nedostal. Ten kablik je tam nejak primacknout tak budu muset pouzit hrubou silu. :D

Odkaz ke komentáři

To ne, na chov ne, máme 2 kluky a hotovo  :kol-28:

S tím kabelem.. Zkoušel si do radia zapojit jen jednu koncovku a druhou nechat volně, jestli to funguje aspoň pak...?

EDIT jsem vůl, vždyť je to 1 konektor, to asi nepujde  :doh Jen by mě zajímalo, proč, tak to asi budeš muset rozkuchat a nebo pokud to bude dobře zapojené, tak sehnat druhou antenu a dát ji třeba pod palubku..

Editováno: , autor: Galvi
Odkaz ke komentáři

Michale , moje se mi vrati z hd tak se kouknu ale nabeton nekde macik bude :) ... S tou antenou bych tak nelaboroval , ono popravde mam v roomiku dve nateny a treba kiss nebo evropa dve normalne misty sumi :D spise bych skusil dorobit druhou antenu treba do narazniku , zitra na to jdu :)

Odkaz ke komentáři

No prave mi se jedna o tu evropu 2 ta mi prave dela velkou neplechu a chtel bych ji nekdy poslouchat. Ta druha antena to uz jsem taky uvazoval ale co nekde vidim oni to prodavaj i s napojenim napajeni 12V a ja nevim kde to vzit. Do toho narazniku to nezni spatne :) Udelas i navod ? A nebo si mam k tobe prijit pak na montaz ? :D

Odkaz ke komentáři

No ja uvazuju tak ze pouziju klasickou skodovackou , jenom ze si ji natahnu do narazniku misto strechy , bo tam mi tak nejak chybi ze :D ... pouziju dlouhej prut a zaklad je tu antenu ukostrit , bo toz minus pouziva z kostry :) sna dse mi to povede :) jak to bude fungovat tak budem tahat u Tebe :) 

Ale popravde ta evropa dve tu je bida jak cyp, tu chytam fajně až v ostrave 

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...