inntel Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Ještě udělají rooma a Yeti:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Yetinku uz treba v cine maj v specialnim provedeni je delsi a rezervu ma jako offroad na kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 https://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCEQFjAA&url=http%3A%2F%2Fauto.idnes.cz%2Fspecialni-klakson-pro-indicka-auta-ma-i-audi-fec-%2Fautomoto.aspx%3Fc%3DA120330_151144_automoto_fdv&ei=TEgFVb3rLoTXao7tgYAP&usg=AFQjCNHxQE7cycF5PVoe79L5O6xUACZlSA&bvm=bv.88198703,d.d2s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Tak to je brutal , bych tam nacpal houkacku z vlaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 To je fakt ulet:)))( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Tak po zelve jsem se nechal premluvit na potkana pak na sneka a dnes koupeno toto No kdoby odolal proseni ditete 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Morczok jej , ukapla mi slza , to je velka mexicka pohoutka mel jsem kdysi 4 hnedka po sobe , nehorazni mazli to jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 to neni na jidlo jsem zvedav jak dlouho ji to vydrzi dceri to starani se o zveraka bo zatim vsechna zvirata skoncili v mem utulku a starani zbylo na me Ale jete stesti ze nemame druhe dite kdovi jak by to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 No my jsme meli doma zverinec ale co si vspominam tak az na rybicky cele starani zbylo na me bo segra tezko nesla ze zvirata nerada nosi obleceni vozily se rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Tak si vzpominam ze zelva dostala takovou decku pres sebe jsem rikal ze to neni superman tak at mu to nedava. A doufam ze oblekat morcaka nebude. Ale uz mu vymysli jmeno ja tvrdim morce a ona zas ze at se jmenuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 (editace) Jo morče.. To jsou super zvířátka, jen to žere a pořád se to na tebe dívá... Máme doma 2 kousky, jedno hnědé a druhé šedé a super, nenáročné, zábavné, chytré a moc to nesmrdí Šel jsem je vyfotit, ale jeden leží u misky se žrádlem a druhý na boku chrápe v jednom z domků, zrovna byly každý na druhém konci klece, ale jdou vidět oba Editováno: 15. Březen 2015, autor: Galvi 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Se musim phalpit a malemu tež pořidit něco noveho želvy semu moc nezdaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 No to jo, ale morčata su fajne, pokaždé když se na ně podíváš, tak se na tebe dívají, nikam nezdrhají jak křečci, protože tam není co sežrat, takže když jsem mu dal misku doprostřed pokoje a položil je vedle, tak tam ležely asi 2 hodiny .. Jednou za týden jim vyměníme piliny, akorát zežerou hromady zeleniny a sena. Seno mají nonstop a zeleninu dostávají ráno a večer. Takže zase tolik starostí s nima není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Tak seno to je takove jejich chleba ja si pamatuju že mi baštily kila ledoveho salatu a jablek , Berik měl v době blahobyti , cca v dvou letech skoro 3 kila techdy mi bylo řečeno že je akorat na pekač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Jo ledový salát to je jejich, ale vůbec největší úspěch mají cherry rajčátka.. To jde všechno bokem a nic je nezajímá. Každý vždy dostane jedno, to si odkutálí do svého rohu a tam ho zvalí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 kdyby jen cherry , ty bašti i normalni , jak jsem je vozil na zahradu tak sousedovic kluk jim cpal do ohradky kde co ale rajčata a boruvky ty jim šly , a pak ty chlupy jake byly multicolor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Boruvky jsme ještě nezkoušely, to jen meloun nebo jahody, to je taky jejich ale borůvky ještě neměly.. No zkusím I když multicolor by slušelo Michalovu morčeti, to je bílé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Zadne barva sincy Jirko mas je fajne. Pepo mas nekde fotku toho prasatka ? Jsem dnes byl na fauna trzich a byly tam i ty plesata morcata a to byl luxus ale jak vim tak starost o ne je dost narocna tak me to preslo a pak tam byly nejaka obri morcata i s rodokmenem vystavni kousci a sileni mazli. Jdu do auta testovat antenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 No ty nahatá morčata se mi nelíbí teda, ty moc chlupatá taky ne, proto máme krátkosrsté.. A náhodou obě dvě naše mají taky rodokmen, brali se tehdy od nějaké chovatelky chvilu po narození a každý měl k sobě asi 3 A4 svých předků a ras a buhví čeho Ještě nikdy jsem to nedočetl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 No fiha tak to urcite budete chtit i mlade na chov ? Jinak byl jsem v aute a ten kablik jsem rozebral a radio ho nechce akceptovat. sakra. Kabel je spojen ale ted nevim jak je to v tech koncovkach tam jsem se jeste nedostal. Ten kablik je tam nejak primacknout tak budu muset pouzit hrubou silu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 (editace) To ne, na chov ne, máme 2 kluky a hotovo S tím kabelem.. Zkoušel si do radia zapojit jen jednu koncovku a druhou nechat volně, jestli to funguje aspoň pak...? EDIT jsem vůl, vždyť je to 1 konektor, to asi nepujde Jen by mě zajímalo, proč, tak to asi budeš muset rozkuchat a nebo pokud to bude dobře zapojené, tak sehnat druhou antenu a dát ji třeba pod palubku.. Editováno: 15. Březen 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Ano Jirko zkousel jsem to cele rozebral s tech plastu a nefunguje ani po jednom. Pak jsem rozebral ten prostredek kde jsou spojene ty kable dohromady tam je to v pohode. Ted se snazim rozbrat ty konce kde to je napojene a tam to drzi jak cert. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Michale , moje se mi vrati z hd tak se kouknu ale nabeton nekde macik bude ... S tou antenou bych tak nelaboroval , ono popravde mam v roomiku dve nateny a treba kiss nebo evropa dve normalne misty sumi spise bych skusil dorobit druhou antenu treba do narazniku , zitra na to jdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 No prave mi se jedna o tu evropu 2 ta mi prave dela velkou neplechu a chtel bych ji nekdy poslouchat. Ta druha antena to uz jsem taky uvazoval ale co nekde vidim oni to prodavaj i s napojenim napajeni 12V a ja nevim kde to vzit. Do toho narazniku to nezni spatne Udelas i navod ? A nebo si mam k tobe prijit pak na montaz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 No ja uvazuju tak ze pouziju klasickou skodovackou , jenom ze si ji natahnu do narazniku misto strechy , bo tam mi tak nejak chybi ze ... pouziju dlouhej prut a zaklad je tu antenu ukostrit , bo toz minus pouziva z kostry sna dse mi to povede jak to bude fungovat tak budem tahat u Tebe Ale popravde ta evropa dve tu je bida jak cyp, tu chytam fajně až v ostrave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.