ASPIRE Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 Co stavis garaz ? Jo to jsou idioti jen vyhrozuji a nikdy si nic neudelaji. Se asi chtel zviditelnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 (editace) Ale prd budem zateplovat a přistavovat zádveří takovou chodbičku. Tak sem dneska kopak a betonoval základy. Mám toho plnou prdel... Ale garáž by bodla uvidím jak bude příští rok financ... Editováno: 25. Červen 2015, autor: filippatrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 Aha . Tak to Tazmansky cert zas bude stat na trávě a garaze se nedocka chudak 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 (editace) Jinak bando v neděli 28.6 v 13 hod. se koná malé posezení v Lašské Jizbě u bramboráku. Přijede zde Jirka ( Galvi ) až z daleké Olomouce na pokec. Tak kdo chce pokecat tak může přijet. P.S.: není to žádný oficiální sraz , ale spíše pokec a žradlo. A tak se ani žádný stůl objednávat nebude Editováno: 25. Červen 2015, autor: ASPIRE 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 A příjede i Rambo Ondra z daleké no moc daleké nevim odkud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 No bydli taky daleko chudak az u hranic z polskem v dalekem Bohumine 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 Jinak bando v neděli 28.2 v 13 hod. se koná malé posezení v Lašské Jizbě u bramboráku. Přijede zde Jirka ( Galvi ) až z daleké Olomouce na pokec. Tak kdo chce pokecat tak může přijet. P.S.: není to žádný oficiální sraz , ale spíše pokec a žradlo. A tak se ani žádný stůl objednávat nebude to už plánujete sraz co bude za třičtvrtě roku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 Voice opraveno dik za upozorneni. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 (editace) A příjede i Rambo Ondra z daleké no moc daleké nevim odkud Bohumín EDIT: Policajtů je dnes jak nasraných Editováno: 26. Červen 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 byl jsem v Brně a cestou jsem též potkal aspoň 4 hlídky, co stavěly ... asi to dostali celorepublikově befelem ... ale když prší, to je nevidno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Tak to potom dostali na starosti obe republiky. Co tak citam, tak aj tu je ich ako hadov. O 15minut vypadnem z roboty, tak budem vediet viac -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Na tom neco bude . Trinec Tesin jsem potkal tri hlidky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Tož to já ani nevím, jezdím sockou, takže nějaké orgie orgánů jdou poněkud mimo. Dnes jsem čuměl celý den v kanclu, takže ani služebákem jsem jim nedal šanci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 No vzhledem k tomu že jsem měl dnes trasu OV-Budišov nad Budišovkou-Šternberk-Břidličná-Zátor-OV tak jsem jich viděl do sytosti Ale naštěstí mě nestavěli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 To se divím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 No dovol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Ondra uz je vybodovany Kluci peklo zamrzlo a cikani zacali robit . Galvi ma fuckbook Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Já určitě Jj,Galvi jde s dobou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Galvi to zkusil, kurna už vím co to znamená s tím peklem.... lidi jste se uplně zbláznili s těma žádostma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Si milovaná a vážená osoba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 No .. Ale jako nejhorší je, že já ani polovinu lidí neznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Pockamw az Michal zas vytahne afro a pripoji se taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Puntíky puntíky puníky afro! https://www.youtube.com/watch?v=x5GM4Jy31_g 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.