Červen 25, 201510 r Co stavis garaz ? Jo to jsou idioti jen vyhrozuji a nikdy si nic neudelaji. Se asi chtel zviditelnit.
Červen 25, 201510 r Ale prd budem zateplovat a přistavovat zádveří takovou chodbičku. Tak sem dneska kopak a betonoval základy. Mám toho plnou prdel... Ale garáž by bodla uvidím jak bude příští rok financ... Upraveno Červen 25, 201510 r od filippatrik
Červen 25, 201510 r Jinak bando v neděli 28.6 v 13 hod. se koná malé posezení v Lašské Jizbě u bramboráku. Přijede zde Jirka ( Galvi ) až z daleké Olomouce na pokec. Tak kdo chce pokecat tak může přijet. P.S.: není to žádný oficiální sraz , ale spíše pokec a žradlo. A tak se ani žádný stůl objednávat nebude Upraveno Červen 25, 201510 r od ASPIRE
Červen 25, 201510 r Jinak bando v neděli 28.2 v 13 hod. se koná malé posezení v Lašské Jizbě u bramboráku. Přijede zde Jirka ( Galvi ) až z daleké Olomouce na pokec. Tak kdo chce pokecat tak může přijet. P.S.: není to žádný oficiální sraz , ale spíše pokec a žradlo. A tak se ani žádný stůl objednávat nebude to už plánujete sraz co bude za třičtvrtě roku?
Červen 26, 201510 r A příjede i Rambo Ondra z daleké no moc daleké nevim odkud Bohumín EDIT: Policajtů je dnes jak nasraných Upraveno Červen 26, 201510 r od Ondra16V
Červen 26, 201510 r byl jsem v Brně a cestou jsem též potkal aspoň 4 hlídky, co stavěly ... asi to dostali celorepublikově befelem ... ale když prší, to je nevidno
Červen 26, 201510 r Tak to potom dostali na starosti obe republiky. Co tak citam, tak aj tu je ich ako hadov. O 15minut vypadnem z roboty, tak budem vediet viac -- Z mobilu
Červen 26, 201510 r Tož to já ani nevím, jezdím sockou, takže nějaké orgie orgánů jdou poněkud mimo. Dnes jsem čuměl celý den v kanclu, takže ani služebákem jsem jim nedal šanci.
Červen 26, 201510 r No vzhledem k tomu že jsem měl dnes trasu OV-Budišov nad Budišovkou-Šternberk-Břidličná-Zátor-OV tak jsem jich viděl do sytosti Ale naštěstí mě nestavěli
Červen 26, 201510 r Autor Ondra uz je vybodovany Kluci peklo zamrzlo a cikani zacali robit . Galvi ma fuckbook
Červen 26, 201510 r Galvi to zkusil, kurna už vím co to znamená s tím peklem.... lidi jste se uplně zbláznili s těma žádostma
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.