Pawouk Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Tak mně taky. Já už vysvědčení mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 já taky a už ani nevím kde..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 A to já zase vím. V šuplíku. No a jak to dopadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 no nijak, děcka klasicky zřezal a dva měsíce zaracha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 To už je pozdě - řezat je má během školního roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Zaujimavé alebo nie ? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 jako vypadá to pěkně k tej barvě ty tmavé světla a maska ... ale mně osobně se ta barva vůbec nelíbí, viděl jsem jí v reále na roomstersrazu, kdy tam byli jedni prostějováci taky se scoutem v tejto barvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Máš pravdu, tá farba je divná. Ja ked som kupoval svoju tak taká ani nebola na výber a naživo som ju videl len raz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Ja vam kluci obevil dneska tudle tu uchylarnu a normalne slintam 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Jaka koliv barva na aute ktera neni casto videt je moc fajn. Vysvedceni se taky dava drive jelikoz se treba delaji rekonstrukce a ruzne upravy na skolach. Joj synci fuckbook neni muj kamarad a ten profil co mam tak zustane tak jak je a to i bez pratel i z afro ucesem . Mam ho jen abych se podival na to co chcu a ne aby mi to furt vnucovalo nejakou registraci kdyz se chci na neco podivat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 V úterý také dostane minimálně dvojku z chování na vysvědčení. Já už mám naštěstí školu za sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Ja taky a taky bych se jeste rad vratil do tech let skolnich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Mě to zatím vyhovuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Teda jako vysokou bych si klidně zopakoval, ale základku nebo střední ani ne... To raději pracovat než tam znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Já už mám naštěstí školu za sebou Tím si nejsem tak úplně jist. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Co tím chceš říct Pawouku? Abych tě nevyvedl výfukem ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 No že tvoje příspěvky odpovídají tak třetí, možná čtvrté třídě základní školy. :D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Dík :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Pawouk: Počky, tak starý zase není 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 (editace) A jde se za kulturou Editováno: 28. Červen 2015, autor: ASPIRE 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Jo to je sranda, to se ti bude líbit .. Jen jak jsem na tom byl, připadal jsem si jak pedofil.. Všude samé děti.. To je spíš pro věkovou skupinu Rambo a podobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Tak je tu plno decek s rodici a ja tu jsem s dcerou tak pohoda. Ale sam bych nesel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Toto je ideální auto pro Ondru16V. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Sranda to byla a ted se jde na pivo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 To počasí stojí venku za houby Ale včera to šlo Jo a Pstruží farma neměla chybu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.