ASPIRE Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Ups... to je tím horkem určitě... ale už to konečně balím a pojedu domu, a budu mít skoro týden volna Taky budete mít volno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Já jo, i když jen dva dny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Jojo odpoledni to je takove male volno. Jirko posli jeste ten odkaz na fotak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 (editace) Jo no vidiš... Tak třeba tato:http://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-Portable-Smallest-720P-HD-Webcam-Mini-Camera-Video-Recorder-Camcorder-DV-DVR-Y3000-Free/1947982424.html Ale bacha na to, je jich víc druhů a i hodně padělků... Jsou od základních 2MP až po nevím kolik (já kupoval tu 8MP), některé mají i diodu na přesvětlování a podobně... Tento je ten nejmenší: http://www.aliexpress.com/item/for-Y2000-Mini-DV-Camera-HD-Micro-Camera-Digital-Mini-DVR-Spy-for-Cam-Video-Hidden/32294409672.html Editováno: 6. Červenec 2015, autor: Galvi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Dik kuknu doma. Bo jsem ted na mobilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Bylo fajne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Pfff malinovka a pivo a co kofolu, tu neměli? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 meli fofolu ale dala si jednu a pak si prinesla napoj. listek a uz pila toto No nejit zitra na sichtu sedim jeste ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Tyyyy...limča... -- Z mobilu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 ale kaj Ja kdyz neridim piju jen pivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Ka nemam chut na nic. Studena voda maximalne. Priserne horuco... -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Ja kdyz uz nemam chut na nic ? Tak jsem asi nemocny Ale pivo to je jako mleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Ale taková vychlazená točená kofolka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Joooo tak ta nema taky chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Mlieko...asi si dam cerealie na veceru. Ci podrzim dietu? -- Z mobilu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Mléko? Cereálie? No tak to ja si chtěl objednat pizzu, to asi moc dietní není Ale nech si chutnat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 si nedelej srandu Dietu nepouzivam Cerealie jsou pro decka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 (editace) Michale, Ondro: Video bude zítra.. V tom vedru už pro Hromču nejedu, dám si doma sprchu a zítra budu pokračovat do Ovy, bo to se nedá Aspoň si nechám Miníka ještě o den déle Editováno: 6. Červenec 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Nahodou to nie je kvoli diete. Mne to chuti...a Cookie Crips su fajne, pripadne este Cini minis -- Z mobilu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 A co nesquik, ten jsem vždycky ládoval já, jak jsem byl menší . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Nie. Moc cokoladovy to iste aj Chokapik -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Dcera to hlavne kupuje kvuli tech hracek co tam jsou ale kdyz ti to chutna tak proc ne ale na veceri bych si to nedal Jirko OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 No já měl rád ten co měl v sobe i ty bílé kuličky, ten tak hrozný nebyl 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.