Bullets Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Kua to je hyc... Já chci zpátky do Tater kde bylo večer úplně luxusně ba skoro až chladno jinak cestou z Tater jsem si asi trhnul osobní rekord spotřeby :D doma na mě bliklo neuvěřitelných 3,6l/100km. Mám zdokumentováno tak zítra to sem hodím jen tak pro zajímavost. Co bylo ale vyloženě katastrofální jsou SK silnice a dálnice (teda byla tam jen značka zobrazujícím typ cesty) ale skoro celou dobu 100 -> 80 -> 60 (za značkou měřil nějaký čur...) a když se přejíždělo do protisměru tak i 40!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Ty vole Nee, mám jen na jednu simku. Dualka se používá úplně stejně, jestli ti jde o to, mají to suprově vymyšlené. Vím jak se to používá,teda myslím že vím jdu radeji spat. Dobrou Ahoj spolecnost Józek masz SZ Čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 (editace) Bullets, preto chodim po okreskach. Je to +- rovnake, usetrim za znamku a aj na spotrebe zvycajne Ondro, Lumia 640 v pohode staci na bezne pouzivanie. Mne by mozno vadil fotak Dobre rano inac...aj so zmoknutou prdelkou... -- Z mobilu Editováno: 7. Červenec 2015, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Já naštěstí známku na autě měl takže jsem jí nekupoval jinak bych byl pěkně nasraný! Fotka funkčnosti Colliho je brutální taky musím navoskovat auta jenže teď v tom hycu se mi nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Wirer-díky za reakci Dneska ji jdu kupovat Tak snad to bude vpoho Jinak zdravim z Lipniku,cekam na parkovisti pred Penny nez na me prijde rada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Já už pomalu chcípám v práci a už se těším k vodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Isiel by som k vode...este 45 minut v robote, no moja ma o 15.00 nejake skolenie v robote, tak sa budem vadit v aute Teplota v dielni 29°C, dusno, vonku radsej nepozeram -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 V kanclu 22°C tam to ještě jde. ale venku to bude horší.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 V aute urcite bude zase ako vcera, 37-38 -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Dnes odstávka el.energie od 14 h. a povinná výměna okapů a svodů na celé trafostanici. Hyc jak cyp,líp to nemohli naplánovat. Venku úžasných 35°C a chlapi mi chcípali na střěše. Čest práci... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Z tebe ta pozitivní nálada přímo sálá :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 No co vám budu povídat pánové, měl jsem dneska taky hrozný den... 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Video pane kolego Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Vydržte. Úpravy vašeho videa jsou téměř hotové. (90 %). Vraťte se na tuto stránku za malý okamžik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 20 min a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 (editace) Tak slíbené video... Vidíte, byla tam 40-cítka a piráti jeli pod 40 podle GPS - bránili plynulosti dopravy - hrůza Zbytek videa se bohužel nedochoval Editováno: 7. Červenec 2015, autor: Galvi 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Nedochoval :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Asi se mi pokazila paměťová karta 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Sakra :D A Michal teď pracuje na odpolední :D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 To je nemilé v tuto hodinu v práci 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Večeře Jo a pro Galviho z dneška aby věděl jak se fotí celé km 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 No jo, ale ty než ujedeš kilometr, tak jsou Vánoce A po večeři už su, děkuji nechci 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Taky zde přidám trochu vlastních statistik (všimněte si hlavně toho dojezdu po skoro 414km) 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 No dovol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.