Červenec 7, 201510 r Hoši mluví z vás závist ale ne... jeli jsme si na pohodičku domů z dovči a doma na nás bliklo tohle ženuška je nadšená a já taky
Červenec 7, 201510 r Závist co to je? Kdo by proboha chtěl Scouta a ještě k tomu v dvoulitru v naftě a s tak málo najetými kilometry?
Červenec 7, 201510 r Hele teď si Scoutíka urazil! mrkni na spotřebu co je v podpisu Upraveno Červenec 7, 201510 r od Bullets
Červenec 7, 201510 r Já se hádat nebudu každý si vždy brání to své u mě je to s autama těžké vždy se nějak nachomejtne určitý kus a basta asi je mi souzena nafta a variace stříbrné barvy
Červenec 7, 201510 r A tak jo, nafta není špatná, každý je zvyklý na něco jiného. Ale stejnak do Traktorůůůůůů . A pro plynaře, ten zase patří do zapalovačů. A ne benzín nepatří do sekaček, ale do aut
Červenec 7, 201510 r Pěkné kilometry http://www.sauto.cz/uzitkova/detail/mercedes-benz/sprinter/16451029?goFrom=list
Červenec 7, 201510 r Kua to je hyc... Já chci zpátky do Tater kde bylo večer úplně luxusně ba skoro až chladno jinak cestou z Tater jsem si asi trhnul osobní rekord spotřeby :D doma na mě bliklo neuvěřitelných 3,6l/100km. Mám zdokumentováno tak zítra to sem hodím jen tak pro zajímavost. Co bylo ale vyloženě katastrofální jsou SK silnice a dálnice (teda byla tam jen značka zobrazujícím typ cesty) ale skoro celou dobu 100 -> 80 -> 60 (za značkou měřil nějaký čur...) a když se přejíždělo do protisměru tak i 40!!! Tata tam v sobotu dostal 20 Eček pokutu :-D nasraný že zaplatil za dálnici která prakticky nefungovala + pokuta :-) ... jo jo v SK jsou úchyláci s měřením a hlídkama obecně.
Červenec 7, 201510 r Oni těch Ramb mají víc,ale pouze to jedno s kterým jsem jezdil je o cca metr delší 15vs.17 palet,SPZ si nepamatuješ?
Červenec 7, 201510 r Nejde přečíst, svítilo slunko a kamera to nevzala.. Ale řídil to nějaký holohlavý, díval jsem se
Červenec 7, 201510 r Tím plynařem myslíš třeba Maltu? všechno vidím všechno čtu .... a nebude sekat latinu a nebude
Červenec 7, 201510 r Hoši mluví z vás závist ale ne... jeli jsme si na pohodičku domů z dovči a doma na nás bliklo tohle ženuška je nadšená a já taky takovou poklidnou jízdou by jsi mohl směle konkurovat mojím LPG nákladům na cestu do BG a zpět
Červenec 8, 201510 r Dík Malto nebyl to cíl jak jsem řekl. Průměrná bude určo vyšší protože jezdíme u nás hlavně dálnice a pak město jinak co u vás? Tady prošla kolem 5 taková bouřka že jsem jenom doufal ať mi přežije zahrádka na balkoně hlavně ten vzduch je konečně aspoň trochu dýchatelný...
Červenec 8, 201510 r no něco v noci burácelo , ale byl jsem tak grogy (šel jsem spát o půl jedné), že jsem otevřel jedno oko a byl jsem zase tuháč
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.