Galvi Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Nojo pán má naftu a machruje se spotřebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Nafta patří do kamen 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Nafta patří do traktorů 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Hoši mluví z vás závist ale ne... jeli jsme si na pohodičku domů z dovči a doma na nás bliklo tohle ženuška je nadšená a já taky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Závist co to je? Kdo by proboha chtěl Scouta a ještě k tomu v dvoulitru v naftě a s tak málo najetými kilometry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 (editace) Hele teď si Scoutíka urazil! mrkni na spotřebu co je v podpisu Editováno: 7. Červenec 2015, autor: Bullets Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Pořádné auta jsou v benálu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Já se hádat nebudu každý si vždy brání to své u mě je to s autama těžké vždy se nějak nachomejtne určitý kus a basta asi je mi souzena nafta a variace stříbrné barvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 A tak jo, nafta není špatná, každý je zvyklý na něco jiného. Ale stejnak do Traktorůůůůůů . A pro plynaře, ten zase patří do zapalovačů. A ne benzín nepatří do sekaček, ale do aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Tím plynařem myslíš třeba Maltu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Zase si koleduješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Já nic,já muzikant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Nene, ty si Sněhurčin rejpal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Jsem no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Pěkné kilometry http://www.sauto.cz/uzitkova/detail/mercedes-benz/sprinter/16451029?goFrom=list Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Kua to je hyc... Já chci zpátky do Tater kde bylo večer úplně luxusně ba skoro až chladno jinak cestou z Tater jsem si asi trhnul osobní rekord spotřeby :D doma na mě bliklo neuvěřitelných 3,6l/100km. Mám zdokumentováno tak zítra to sem hodím jen tak pro zajímavost. Co bylo ale vyloženě katastrofální jsou SK silnice a dálnice (teda byla tam jen značka zobrazujícím typ cesty) ale skoro celou dobu 100 -> 80 -> 60 (za značkou měřil nějaký čur...) a když se přejíždělo do protisměru tak i 40!!! Tata tam v sobotu dostal 20 Eček pokutu :-D nasraný že zaplatil za dálnici která prakticky nefungovala + pokuta :-) ... jo jo v SK jsou úchyláci s měřením a hlídkama obecně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 To mě připomíná Rambo, dnes jsem potkal tvoje "bejvalé" auto asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Oni těch Ramb mají víc,ale pouze to jedno s kterým jsem jezdil je o cca metr delší 15vs.17 palet,SPZ si nepamatuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Nejde přečíst, svítilo slunko a kamera to nevzala.. Ale řídil to nějaký holohlavý, díval jsem se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Tak to nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Tím plynařem myslíš třeba Maltu? všechno vidím všechno čtu .... a nebude sekat latinu a nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Hoši mluví z vás závist ale ne... jeli jsme si na pohodičku domů z dovči a doma na nás bliklo tohle ženuška je nadšená a já taky takovou poklidnou jízdou by jsi mohl směle konkurovat mojím LPG nákladům na cestu do BG a zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Dík Malto nebyl to cíl jak jsem řekl. Průměrná bude určo vyšší protože jezdíme u nás hlavně dálnice a pak město jinak co u vás? Tady prošla kolem 5 taková bouřka že jsem jenom doufal ať mi přežije zahrádka na balkoně hlavně ten vzduch je konečně aspoň trochu dýchatelný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 no něco v noci burácelo , ale byl jsem tak grogy (šel jsem spát o půl jedné), že jsem otevřel jedno oko a byl jsem zase tuháč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.