Červenec 21, 201510 r No kdyby si tam jel pristi tyden odpoledne tak ti muzu pomoct. Jen tento tyden mam toho trochu moc bo dcera neni jeste doma tak se tu delaj nejake upravy a opravy.
Červenec 21, 201510 r Já su pravě zase další týden v robotě.. A nevím jak dlouho ty kola tam vydrží, ale díky
Červenec 21, 201510 r Tyjo, měl si z těch Coloursů vůbec něco, nebo si jen točil videa? EDIT: A moje cesta do Polska vypadá slibně, prodejce mi asi rozumněl, co jsem mu napsal a poslal mi adresu, kde že ho najdu Upraveno Červenec 21, 201510 r od Galvi
Červenec 21, 201510 r Galvi: moc videí nemám Jo jinak dneska je to snad poprvé v dějinách co cigán udělal něco užitečného Přijel jsem do Viadrusu pro ND a na bráně mimo to že tam je jedna ženská co má a teď nekecám knír :D tak tam byl i z firmy nějaký přičmoudlý starší chlap a stříkal na cestu vodu,tak jsem ho hned odchytl aby mi opláchl náklaďák A k mému překvapení mi ho fakt spláchl A to jsem měl ještě tu drzost si říct o opláchnutí čelního okna po druhé a on to fakt opláchl Takže tak
Červenec 21, 201510 r Aspire > moja babcia robi vyborné kiszone ogórki . Robi je naturalną metodą . Żadnej chemii . Czasmi mi daje w woreczku takie ogórki z tą śmierdzącą wodą Widzę że mamy tu kolejnego cichego polaka na forum :D Galvi > nejlepe nepis pres google translate k prodejcum. Oni obvykle takove zpravy ignoruji. Jestli chces neco kupit pres allegro nebo olx tohle muzes mi napsat SZ nebo e-mail . Obcas muzes se kupit alu disky u nas na www.fcp.pl/forum za skvelou cenu .
Červenec 21, 201510 r Ondro: Z toho nemůžu .. Bohužel jsem dosáhl maximálniho počtu... EDIT: TOMUS Díky za info, no ja polsky nemumím, tak to vždy zkusím a semtam mi odpoví, dokonce jednou mi jeden aktivní prodejce psal přes překladač česky, prej abych se nemusel s polštinou trápit Upraveno Červenec 21, 201510 r od Galvi
Červenec 21, 201510 r No pro zasmání ti to sem napíšu, ja mu napsal toto: Witam,przepraszam, nie mogę pisać w języku polskim. Piszę przez kompilator.Miałem koło na VW Up! zainteresowanie, jestem z Czech, niedaleko Ostrawy i kupiłem je. Są wciąż na sprzedaż? Dziękuję i życzę miłego dnia, J. Galvas. A on odpověděl: Witam tak są zapraszam mozna przyjechać 43-384 jaworze ul. bielska 15 auto części kowal. Takže si myslím úspěch Upraveno Červenec 21, 201510 r od Galvi
Červenec 21, 201510 r Psal jsem do překladače toto: Dobrý den, omlouvám se, ale neumím psát v polštině. Píši přes překladač. Měl bych zájem o kola na VW Up!, jsem z České republiky, nedaleko Ostravy a přijel bych si. Jsou stále na prodej? Děkuji a hezký den J. Galvas. To co mi to přeložilo je aspon trochu správně, nebo je to nesmysl?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.