ASPIRE Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 No kdyby si tam jel pristi tyden odpoledne tak ti muzu pomoct. Jen tento tyden mam toho trochu moc bo dcera neni jeste doma tak se tu delaj nejake upravy a opravy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Já su pravě zase další týden v robotě.. A nevím jak dlouho ty kola tam vydrží, ale díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Mám ještě další 2 kousky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 A další 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Taky dobrý By mě teda nenapadlo si tam natáčet takhle někoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Byla prdel aspoň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 A poslední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 (editace) Tyjo, měl si z těch Coloursů vůbec něco, nebo si jen točil videa? EDIT: A moje cesta do Polska vypadá slibně, prodejce mi asi rozumněl, co jsem mu napsal a poslal mi adresu, kde že ho najdu Editováno: 21. Červenec 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Galvi: moc videí nemám Jo jinak dneska je to snad poprvé v dějinách co cigán udělal něco užitečného Přijel jsem do Viadrusu pro ND a na bráně mimo to že tam je jedna ženská co má a teď nekecám knír :D tak tam byl i z firmy nějaký přičmoudlý starší chlap a stříkal na cestu vodu,tak jsem ho hned odchytl aby mi opláchl náklaďák A k mému překvapení mi ho fakt spláchl A to jsem měl ještě tu drzost si říct o opláchnutí čelního okna po druhé a on to fakt opláchl Takže tak 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Ahoj . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Aspire > moja babcia robi vyborné kiszone ogórki . Robi je naturalną metodą . Żadnej chemii . Czasmi mi daje w woreczku takie ogórki z tą śmierdzącą wodą Widzę że mamy tu kolejnego cichego polaka na forum :D Galvi > nejlepe nepis pres google translate k prodejcum. Oni obvykle takove zpravy ignoruji. Jestli chces neco kupit pres allegro nebo olx tohle muzes mi napsat SZ nebo e-mail . Obcas muzes se kupit alu disky u nas na www.fcp.pl/forum za skvelou cenu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 (editace) Ondro: Z toho nemůžu .. Bohužel jsem dosáhl maximálniho počtu... EDIT: TOMUS Díky za info, no ja polsky nemumím, tak to vždy zkusím a semtam mi odpoví, dokonce jednou mi jeden aktivní prodejce psal přes překladač česky, prej abych se nemusel s polštinou trápit Editováno: 21. Červenec 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Galvi > ja Ti mohu pomoct 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Stara bida , jak tohle rikame v polsku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Tohle oznamena nic noveho . A co u Tebe? Mas odpoved' z allegra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 (editace) No pro zasmání ti to sem napíšu, ja mu napsal toto: Witam,przepraszam, nie mogę pisać w języku polskim. Piszę przez kompilator.Miałem koło na VW Up! zainteresowanie, jestem z Czech, niedaleko Ostrawy i kupiłem je. Są wciąż na sprzedaż? Dziękuję i życzę miłego dnia, J. Galvas. A on odpověděl: Witam tak są zapraszam mozna przyjechać 43-384 jaworze ul. bielska 15 auto części kowal. Takže si myslím úspěch Editováno: 21. Červenec 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Ja Ti preju abychom nemel problem s polstinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Jirko muzes mi napsat v cestine toto co prodejcovi jsi napsal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Psal jsem do překladače toto: Dobrý den, omlouvám se, ale neumím psát v polštině. Píši přes překladač. Měl bych zájem o kola na VW Up!, jsem z České republiky, nedaleko Ostravy a přijel bych si. Jsou stále na prodej? Děkuji a hezký den J. Galvas. To co mi to přeložilo je aspon trochu správně, nebo je to nesmysl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Galvi , kola z Vw up jsou na 4 srouby a ne na 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Ted' chapu tvou zpravu k prodejci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.