Červenec 30, 201510 r 4. Varianta ( TUTO VOLÍM JÁ) i z hlediska financí, bo čím víc výšivek tím to bude dražší, je to prakticky skoro ta samá varianta jak jsem měl na srazu to tričko na sobě kdo se díval
Červenec 30, 201510 r Také se mi líbí ta poslední varianta, jen teda moc se mi nelíbí taky ten napsaný kraj tam Upřímně bych si to dokázal představit bez té vlaječky a toho nápisu kraje na tom rukávu, na druhým bych přezdívku klidně nechal... To by pak pro mě byla úplně dokonalá varianta Upraveno Červenec 30, 201510 r od Galvi
Červenec 30, 201510 r Takže mě se líbí všechny varianty Ale souhlasím s tím že bych místo kraje tam dal nápis skodahome
Červenec 30, 201510 r Michal: Já se nesměji, to se mi sekla klávesnice, když jsem si přečetl to co jste kluci napsali
Červenec 30, 201510 r jsem se snazil uz nekolikrat ale mam alergii na slunce tak to bohuzel nejde jen se natirat nejakym cernym sajrajtem ale to by me nebavilo
Červenec 30, 201510 r To by me nabavilo porad se necim mazat , lepsi je se opalit ale to nemuzu mam smulu.
Červenec 30, 201510 r Tak to je ale nemilé, to budeš muset jako asi většina z nás, normálních, obyčejných lidí, špatné barvy pracovat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.