Ondra16V Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Jsem chtel GPS na tu makrelu Ej Sorry GPS nevím Ale ta cesta je jak jsem jí popisoval Mosty jsou fajn jinak Ondro 18 kiláků není nic moc na takového sportovce Sportovec,to určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Karlos prave ze odbrzdis a letis dolu na plne kule a zatacky budes rad ze nevyletis na barvu kaslu ja si uzivam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Odračku > jestli máš rád jezdit na kole k polska to mohu pozvat Tě na naš sraz v Gliwicach u Europy Centralnej . jestli doraziš na kole budeš vitan taky Aspire > widze że Ty już zaczynasz mówic po naszymu czyli po śląsku . 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Děkuji za pozvání ale tohle asi ne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Ty boby nebo co to je se mi líbí, to mohlo být super . Musím si to napsat to poznámek a taky tam někdy vyrazit, jak pojedu někam na výlet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Tomus Ale kaj tu se tak mluvi furt a proto rikam at pises po vasimu bo ja si to umim v pohode prelozit a ne nejaky google prekladac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Jirko doporucuji moc dobre a hlavne nebrzdit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Brzdy nepoužívám ani v autě, takže to myslím zvládnu . 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Děkuji za pozvání ale tohle asi ne Vědel že mi řekneš děkuji :D Aspire > kdybym Ci pisał po śląsku to myślę żebyś niewiele wiedzial lub nic nie wiedział . Ja staram się pisać czystą polszczyzną abyś mógł to rozumieć 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 No tohle prectu uplne v pohode a mam takovy dojem ze vsichni co tu pisem az na jednoho ( Galvi ) neni problem. Vsak zkus nekdy neco napsat po vasimu jak si s tim poradim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Aspire > patrz tam jako dobrom noc a życza Ci moc fest szczyńścia Do jutra miej się dobrze pro zbytek lidi Doboru noc a přeju hodně štěsti a at'se Vam daři 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 Už nám to pomaloučku začíná dozrávat 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 To se dá taky hulit? 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 To se dá taky hulit? Jo,ale jen s asistencí hasičů a nataženého vodního proudu. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 Pawouku :D Jinak dneska jsem se fest divil Připadal jsem si jak ta největší socka Jel jsem dneska pracovně přes Sedliště a ano-byl jsem kouknout k Jizbě a za dodávkou se opravdu pracuje 2 menší valníky,malý bagřík a hromady bordelu Ze Sedliště jsem jel do Pálkovic se zbožím s tím že už na firmě mi bylo řečeno že je to chlap který prostě neví co s prachama. Vjíždím do Pálkovic,cosi robí na cestě tak mu volám a po dlouhém vyzvánění mi to zvedl a říká je musím projet celé Pálkovice a volně na to naváže část Myslík.Říkám OK Prý "pojedete stále do kopce a na horizontu bude vlevo kostelík a vy se dáte doprava do kopce a asi po 800m vpravo uvidíte velkou stavbu a to je ono" Vjížděl jsem do Myslíku a vlevo pod lesem vidím stavbu jak cyp! Na první fotce Sedliště Na druhé příjezd k "chudáčkovi" Na třetí přímo vjezd k "chudáčkovi" Na čtvrté budoucí vířivka pro 16 lidí Na páté fotce vidíte že je dům stavěný do kruhu,uprostřed bude zimní zahrada a příští rok 2hé patro pro 2 dcery které má na vdávání (Že bych se přiženil?) A na šesté fotce vidíte vinný sklípek :D No prostě stavba jak cyp 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 Ehm 2 dcery? Jak staré? A pěkné? 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 Tak to nevím Ale napadlo mě úplně to stejné :D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 Kurna, proč mám zase "Dosáhli jste maximální počet pozitivních hlasů za den" Když jsem dneska dal snad 2 nebo kolik.. Je to tady cele nějaké divné s tím libí se mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 (editace) nemam cas posledni dobou psat ale zasmat se tu vzdy prijdu Editováno: 4. Srpen 2015, autor: ASPIRE 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 To jsme rádi Co Michale,vyměníš ženu za mladší i s letním sídlem ZDARMA? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 (editace) EDIT: dal jsem libí se mi 1 jediné a už to zase nejde uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa EDIT 2. : Už mi to zase jde Editováno: 4. Srpen 2015, autor: Galvi 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 ale kaj synci ja uz bych zadnou zenskou nebral jsem si uzil za tu dobu az az 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 Ted si chodim uzivat na letni koupak do Poruby a vecer vzdy tu k nam na pivko a na zeny uz ......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 Pawouku :D Jinak dneska jsem se fest divil Připadal jsem si jak ta největší socka Jel jsem dneska pracovně přes Sedliště a ano-byl jsem kouknout k Jizbě a za dodávkou se opravdu pracuje 2 menší valníky,malý bagřík a hromady bordelu Ze Sedliště jsem jel do Pálkovic se zbožím s tím že už na firmě mi bylo řečeno že je to chlap který prostě neví co s prachama. Vjíždím do Pálkovic,cosi robí na cestě tak mu volám a po dlouhém vyzvánění mi to zvedl a říká je musím projet celé Pálkovice a volně na to naváže část Myslík.Říkám OK Prý "pojedete stále do kopce a na horizontu bude vlevo kostelík a vy se dáte doprava do kopce a asi po 800m vpravo uvidíte velkou stavbu a to je ono" Vjížděl jsem do Myslíku a vlevo pod lesem vidím stavbu jak cyp! Na první fotce Sedliště Na druhé příjezd k "chudáčkovi" Na třetí přímo vjezd k "chudáčkovi" Na čtvrté budoucí vířivka pro 16 lidí Na páté fotce vidíte že je dům stavěný do kruhu,uprostřed bude zimní zahrada a příští rok 2hé patro pro 2 dcery které má na vdávání (Že bych se přiženil?) A na šesté fotce vidíte vinný sklípek :D No prostě stavba jak cyp Ahoj. Máš take same dobrodružstvi jak má teta . Ona skoro vždy vytahně nějakého muže . Ona už ma vice než 75 let. Ona mi řikala že jeden chlap ji pozval na XXX . A ona mu řekla pár vulgarni větů a pošla se. Chlap se sam vbil v země :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.