Přejít na obsah

Slezská Jizba "bo u nas je fajně"

jozzi

Doporučené příspěvky

Chlapi otázka, řešili jste tu to Bolero. Fotr má Amundsena a to Bolero se mu celkem zamlouvá z důvodu dostupnosti map apod. Vleze se Bolerko místo Amundsena?...Pokud ne umí už někdo nahrát nebo sehnat mapy do Amundsena? Dikes za něj. :)

Tak to potom jedine pesky :D

To zase neřeší problém foukání na vrátnici :D. Ale uvidíme rád bych sednul. Posledně jste mi nějak přirostli k srdci. :D :D :D :D Baba dokonce nenadává, že furt řeším motorky :D už nadává, že furt řeším Škodovky :D

Jo Jozzi ten problém řeší dovolená sem zapoměl dodat. :D

Editováno: , autor: filippatrik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fotrik má to Amundsen + a právě,že byť koupil předáděčku prvního Rapida co byl v Čr ve FM tuším přijel z výstavy ze Splitu. Ten červenej co tam byl chvilku v Sedlištích. Tak ho sere, že mapy stojí cca 5litru, na SD kartě. Žádné aktualizace nic, nikdo to neumí hecknout zatím teda nevím. Když to vemu a koupím navigaci od Garminu za 10 litru. Jako, že ji fakt mám doma a mám taky doživotní aktualizace. Tak trochu úlet. Vyjádření Škodovky po stěžování bylo budeme to řešit. :D A tím to bylo ukončeno. A na Bolero právě sem na netu už mnohokrát na mapy narazil.

Co si o tom myslíte? Dikes

PS: sraz kdekoliv a kdykoliv :) Když budu moct přijedu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...