Ondra16V Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 V teto horké dny jezdim na kole k praci a citim se jak bych byl v klimatizovane mistnosti . V venku je přes 36*C a čitim 27*C :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Tak sem si dneska v práci na odpolední pohrál a umyl mašiny. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Patriku to ridis ty stroje ? A nebo te chlapi donutili at jim to umyjes ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 (editace) Já sem tam hrknu s tou červenou malou činskou mr*kou páč naší velitelé nejsou schopni mě ještě poslat na papíry na buldík. Ale co však na papíry to nejezdí ne. Nedonutili to já sám od sebe ještě dneska umyju naše dva volvové kolové nakladače tak dodám foto. Já jsem spíš takový, že stroje za miliony a jsou v takovém stavu, že se mi vaří krev v žílách. Co strojník to hovado prostě. Kdyby to měli zaplatit tak by se k tomu chovali jinak. Editováno: 6. Srpen 2015, autor: filippatrik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Tak to hlavne vyfot pred a pak po . At muzem posoudit jak si sikovny Ale ani jsem nevedel ze se az z ciny tady dovazeji traktory to me dost prekvapilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Ty to neni traktor...to se tak nedá nazvat, kdybys do toho sednul tak by ses divil pedal spojky tam je nahovno to bud stoji nebo jede nic mezi neexistuje, řazeni tak, že když chceš z jedničky na dvojku tak lezeš přes celou kulisu někam uplně doprdele. Hydraulika taková, že když chceš zvednout kartáč tak máš strach aby ti nepřistál na střeše jak to škube. Nic nejde opravit, někdo si na tom jen dobře namastil kapsu si myslim. Ty volva ted jsou jen zaprašene od štěpky tak to moc poznat nepůjde. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Čínská kvalita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Co kámoška dala na net :D http://zvirata.bazos.cz/inzerat/50553798/Prodam-leniveho-chlapa.php 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Silena uz se ji nekdo ozval ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 To ještě nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 (editace) Tak zjistit a zdelit Jsem se dival ze to ma uz Zobrazeno 1647 x Editováno: 6. Srpen 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Ondra tak to nemá chybu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Za našich mladých let letěl fórek. Vyměním manželku za pytel koksu. Zn.: Stejná výhřevnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Ted jsem to chtěl ukázat ženě a inzerat už neni už ho asi darovala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Taková nabídka se neodmítá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 dnes o tom mluvili i na Evropě 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Na tričkách je poslední šance do dnešního večera! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 Chlapi tak: 1. kdo chce trika ať čumne na Lampárnu na naše trička 2. potřebuju přesný datum, kdy bude sraz tak ať nemám volno a můžeme si předat trika a pěkně se vyfotit před autama ( já můžu 12.-13.9 a pak 22.-23.9) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 Ondro neřikej že jsi to kupil - teto lego Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 Kolik tipu oni tam maji ? 5 tipů nebo vice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 Kdo si hraje nezlobi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 Jak jsem tankoval na Shellce tak jsem neodolal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.