filippatrik Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 Ondra taky mám pod postelí plnou krabici Lega že bych ji vytáhl a udělaáme soutěž ve stavění ? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 No co. Tiez sa na to chystam, ale asi az po dovolenke mam aj predoslu Ferrari ediciu komplet -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 No tak se chlapci snažte ať máme co hodnotit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 Já měl lega jako sraček ale segra to nějak skonfiskovala a rozebrala když byla malá takže už to asi dohromady nedám. Ale mám nějaké poslední kousky postavené na poličce (kde se na ně práší a čekají na potomka ) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 Ty série ze Shellky mám někde doma všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 (editace) No ták Bullets,fofrem oprášit,vydrhnout kartáčkem a šup,šup postavit autíčka. Editováno: 14. Srpen 2015, autor: Karlos 61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 Chlapi i tady bo vidím, že ne všichni ví, že v pondělí objednávám trika...rozešlete to po známých atd co jezdí s náma na sraz do sedlišť já nemám tad čas a napsal mi třeba George_rider mi napsal teď že ani nevěděl. Díky moc nemám na to teď čas to zjišťovat. Tak ať pak nejsou lidi nasraní. Patrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 Lidi prosím pojdme se domluvit na srazu ať můžu při tom objednávání domluvit nejpozdější termín dodání ... děkuji jak sem už psal já můžu 12.-13.9 a pak 22.-23.9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2015 No pokud vim tak predbezny datum byl 26.9 pak byl nejak blabol . Takze sraz bude nejspise asi 26 nebo 27 zari Tak bude asi tezke se nejak domluvit bo ostatni tam psali ze jim to v jinych datech nejak nevychazi. Mi to je jedno kdy to bude bo ja mam cas o vikendu furt Jozzimu napisu SMS at se ti ozve na ty penize. A nebo pokud mas fuckbook tak napsat tam kontakt poslu pres SZ pokud chces. Cislo telefonu nevim jetli muzu rict dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2015 27 září by přijel taky. 26 jsem v práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 15. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2015 (editace) No takto nevím leda že by někdo dojel pro ty trička pač ja nebudu moc sem v praci na 12tce cely tento vikend. S Jozzim sem vyřešen včera večer sem mu volal. Editováno: 15. Srpen 2015, autor: filippatrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2015 No s vama je to tezke se na necem domluvit. No kdyz tak je nekdo vyzvedne u tebe to urcite nebude problem. A nebo si muzem dat takovy treba maly pred sraz nahore na te vyhlidce od jizby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Semnou problém nebyl mi to vždycky vyšlo dojet aspoň na chvilku Jsem totiž nebyl v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Takže kdy teda? Měl jsem za to že sraz bude 26.9 Akorát od 18-20. září jsem z Fabia clubu v Pasohlávkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 myslíš, vždyť tam netrefíš 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 No na tebe jsem tady čekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Jak bylo na dovči? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Na trikách poslední zpráva. Prosím koukněte pokud je nesrovnalost vyjadřujte se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Jak bylo na dovči? to jsi se ptal mě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 jo super, sice krátké, ale maximálně jsme si to užili ... a jinak si můžeš počíst v cestopisu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Můžu jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 tak proto ho každý rok píšu, aby to i někdo sem tam přečetl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.